Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Novootvoreni studio Dizarre donosi kreativna arhitektonska rješenja

Arhitektonski studio Dizarre otvoren u ožujku 2013. godine, svojim klijentima nudi različite usluge projektiranja i dizajniranja interijera i eksterijera, uključujući privatne i poslovne prostore. Godine iskustva i rada na različitim projektima jamče kvalitetnu izvedbu i inovativna arhitektonska rješenja.

Arhitektonski studio Dizarre otvoren u ožujku 2013. godine, svojim klijentima nudi različite usluge projektiranja i dizajniranja interijera i eksterijera, uključujući privatne i poslovne prostore. Godine iskustva i rada na različitim projektima jamče kvalitetnu izvedbu i inovativna arhitektonska rješenja.

Arhitektonska scena u Hrvatskoj bogatija je za još jedan studio. Arhitektonski studio Dizarre otvoren je u ožujku 2013. godine i poslovanje bazira na projektiranju obiteljskih kuća, poslovnih zgrada, javnih zgrada te privatnih i poslovnih interijera.

Hrvoje Pajk i Marin Radojčin odlučili su se okušati u samostalnim vodama u kriznoj, recesijskoj godini te su usprkos različitim preprekama zadovoljni poslovanjem. Poslovati na hrvatskome tržištu u doba recesije je vrlo teško i izazovno, no Hrvoje i Marin spremni su boriti se za opstanak i pokušati pozicionirati i na stranim tržištima. Najvećim preprekama u poslovanju smatraju sporost i nelogičnost pravnog i ekonomskog sustava u Hrvatskoj, što uvelike otežava realizaciju velikih projekata. Smatraju da se ulaskom Hrvatske u Europsku uniju za arhitekte olakšalo poslovanje na stranim tržištima te očekuju potpisivanje novih poslovnih ugovora. Iza njih su godine rada na brojnim projektima i veliki planovi za širenje tvrtke. Kao svoje najvažnije prednosti ističu kreativnost i funkcionalnost u izvedbi te maksimalno korištenje datih prednosti prostora, lokacije i okruženja.

Jedan od projekata na koji su Marin i Hrvoje posebno ponosni jest apartmansko naselje u Svetom Martinu na Muri, projekt je koji je još u fazi razrade. Bazira se na ideji o apartmanskome naselju zatvorenog tipa s vilama koje imaju 2 do 6 apartmana, okrenute prema šumi ili samome mjestu, s lijepim pogledima. U središnjem dijelu parcele zamišljen je jedan mali park u kojem bi se vlasnici apartmana mogli odmarati ili, što je još zanimljivije, saditi voće i povrće koje bi bilo u vlasništvu svih korisnika apartmana. Blizina toplica i mnogih sportskih sadržaja predstavljaju siguran mamac za brojne turiste.

Govoreći o ovome projektu, Hrvoje Pajk je naglasio: „Kuće su projektirane kao spoj jednog tradicionalnog stila podneblja s dodanim modernim elementima. Unutarnje uređenje apartmana je moderno i elegantno, a velike staklene stijene osiguravaju prozračnost i puno svjetla. Prirodno okruženje apartmana je predivno, željeli smo iskoristiti taj potencijal i apartmane okružiti sa što više zelenila. Svaki apartman ima veliku terasu i travnjak ispred, a staklene stijene u cijeloj širini i visini zida mogu se u potpunosti otvoriti čime se dobiva odličan kontakt s prirodom. Ovo apartmansko naselje je odličan izbor za ljude starije životne dobi koji vole prirodu, rekreaciju i mir.“

Arhitektonski studio Dizarre u planu ima i projektiranje staračkog doma te izgradnju luksuznih apartmana na Hvaru. Svoju kreativnost usmjerili su i na dizajniranje svjetiljki koje bi trebale uskoro ići u izradu prototipa. Osobiti interes pokazuju za područje produkt dizajna te se nadaju i novim projektima na tome polju.


Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Postoje određene navike i osobine koje svi vrhunski vođe imaju, od kojih je Inc.com izabrao 12 najbitnijih.

Ljudski resursi

Uvijek imajte na umu da vam je cilj postići dogovor. Svakako ne pristajte na prvu ponudu, no pazite a vaše ne u konačnici ne...

Lifestyle

Ako želite napredovati u životu, morate se riješiti određenih stvari i trebate zamijeniti trenutne životne poglede novima.

Lifestyle

Svijetu ne treba još jedan loš vođa koji negativno utječe na zaposlenike, njihovo zdravlje, klijente i tvrtku.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.