Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Novootvoreni studio Dizarre donosi kreativna arhitektonska rješenja

Arhitektonski studio Dizarre otvoren u ožujku 2013. godine, svojim klijentima nudi različite usluge projektiranja i dizajniranja interijera i eksterijera, uključujući privatne i poslovne prostore. Godine iskustva i rada na različitim projektima jamče kvalitetnu izvedbu i inovativna arhitektonska rješenja.

Arhitektonski studio Dizarre otvoren u ožujku 2013. godine, svojim klijentima nudi različite usluge projektiranja i dizajniranja interijera i eksterijera, uključujući privatne i poslovne prostore. Godine iskustva i rada na različitim projektima jamče kvalitetnu izvedbu i inovativna arhitektonska rješenja.

Arhitektonska scena u Hrvatskoj bogatija je za još jedan studio. Arhitektonski studio Dizarre otvoren je u ožujku 2013. godine i poslovanje bazira na projektiranju obiteljskih kuća, poslovnih zgrada, javnih zgrada te privatnih i poslovnih interijera.

Hrvoje Pajk i Marin Radojčin odlučili su se okušati u samostalnim vodama u kriznoj, recesijskoj godini te su usprkos različitim preprekama zadovoljni poslovanjem. Poslovati na hrvatskome tržištu u doba recesije je vrlo teško i izazovno, no Hrvoje i Marin spremni su boriti se za opstanak i pokušati pozicionirati i na stranim tržištima. Najvećim preprekama u poslovanju smatraju sporost i nelogičnost pravnog i ekonomskog sustava u Hrvatskoj, što uvelike otežava realizaciju velikih projekata. Smatraju da se ulaskom Hrvatske u Europsku uniju za arhitekte olakšalo poslovanje na stranim tržištima te očekuju potpisivanje novih poslovnih ugovora. Iza njih su godine rada na brojnim projektima i veliki planovi za širenje tvrtke. Kao svoje najvažnije prednosti ističu kreativnost i funkcionalnost u izvedbi te maksimalno korištenje datih prednosti prostora, lokacije i okruženja.

Jedan od projekata na koji su Marin i Hrvoje posebno ponosni jest apartmansko naselje u Svetom Martinu na Muri, projekt je koji je još u fazi razrade. Bazira se na ideji o apartmanskome naselju zatvorenog tipa s vilama koje imaju 2 do 6 apartmana, okrenute prema šumi ili samome mjestu, s lijepim pogledima. U središnjem dijelu parcele zamišljen je jedan mali park u kojem bi se vlasnici apartmana mogli odmarati ili, što je još zanimljivije, saditi voće i povrće koje bi bilo u vlasništvu svih korisnika apartmana. Blizina toplica i mnogih sportskih sadržaja predstavljaju siguran mamac za brojne turiste.

Govoreći o ovome projektu, Hrvoje Pajk je naglasio: „Kuće su projektirane kao spoj jednog tradicionalnog stila podneblja s dodanim modernim elementima. Unutarnje uređenje apartmana je moderno i elegantno, a velike staklene stijene osiguravaju prozračnost i puno svjetla. Prirodno okruženje apartmana je predivno, željeli smo iskoristiti taj potencijal i apartmane okružiti sa što više zelenila. Svaki apartman ima veliku terasu i travnjak ispred, a staklene stijene u cijeloj širini i visini zida mogu se u potpunosti otvoriti čime se dobiva odličan kontakt s prirodom. Ovo apartmansko naselje je odličan izbor za ljude starije životne dobi koji vole prirodu, rekreaciju i mir.“

Arhitektonski studio Dizarre u planu ima i projektiranje staračkog doma te izgradnju luksuznih apartmana na Hvaru. Svoju kreativnost usmjerili su i na dizajniranje svjetiljki koje bi trebale uskoro ići u izradu prototipa. Osobiti interes pokazuju za područje produkt dizajna te se nadaju i novim projektima na tome polju.

Napisao

Preporučujemo

Lifestyle

Iako brojevi variraju od situacije do situacije neupitno je da je govor tijela u prenošenju poruke jako bitan.

Lifestyle

Dulum zemlje, prva sezona dokumentarne serije u četiri nastavka, priča o izazovima i uspjehu hrvatskih “poljoprivrednika vizionara”.

Lifestyle

Samopouzdanje, kao i većina drugih vještina, može se naučiti i bitno poboljšati.

Upravljanje biznisom

Upravo su vam dali novi projekt i nemate ni najblažu ideju kako ćete ga napraviti na vrijeme. A naravno, ne dolazi u obzir da...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.