Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Novosti u upravljačkoj strukturi agencije UM Zagreb

Mario Lovrić, dosadašnji glavni direktor agencije UM Zagreb od 1. listopada 2019. postaje Direktor za razvoj poslovanja UM agencija u Hrvatskoj, Sloveniji te Bosni i Hercegovini, dok vodstvo UM-a u Zagrebu preuzima Vedran Vereš.

Mario Lovrić, dosadašnji glavni direktor agencije UM Zagreb od 1. listopada 2019. postaje Direktor za razvoj poslovanja UM agencija u Hrvatskoj, Sloveniji te Bosni i Hercegovini, dok vodstvo UM-a u Zagrebu preuzima Vedran Vereš.

Mario Lovrić uspješno je vodio UM Zagreb posljednjih 5 godina, a da je poslovanje UM-a unaprijedio i razvijao u dobrom smjeru dokazano je brojnim evaluacijama agencijskih partnera i klijenata, ali i osvojenim nagradama – u prvom redu Effie Hrvatska. Svoja znanja i bogato iskustvo Lovrić će dalje kanalizirati prema cilju potvrđivanja pozicije UM agencija kao najpoželjnijih partnera za suradnju te lidera u regiji.

Nakon vrlo lijepog razdoblja na poziciji glavnog direktora UM-a Zagreb, a na kojoj sam zajedno sa svojim najbližim suradnicima postigao brojne uspjehe, nova pozicija unutar regionalne strukture UM-a za mene je velik izazov i pristupam mu s velikim ambicijama“, kazao je Mario Lovrić.

Zagrebački UM ured preuzima Vedran Vereš koji je znanja, energiju te upravljačke vještine potrebne za vođenje medijske agencije potvrdio kao direktor agencije Initiative Zagreb. Njegova je misija zadržati imidž UM-a Zagreb kao pouzdanog, proaktivnog i lojalnog partnera te potvrditi vodeću poziciju ove agencije na hrvatskom tržištu.

Snaga ljudi, adekvatna praktična znanja temeljena na iskustvenim primjerima te nadprosječna želja za učenjem i shodno tomu – kvalitetno odrađenim poslom – ono je što nas u očima klijenata, od kojih su mnogi od njih dugogodišnji, pozicionira kao partnera kojem mogu vjerovati u svakom trenutku i svakom izazovu. UM Zagreb je agencija sa zasluženo sjajnim imidžem i u tom ju smjeru želim i nastaviti razvijati“, izjavio je u povodu imenovanja Vedran Vereš.

Na poziciju glavne direktorice Initiativea, nakon odlaska Vereša, dolazi Saša Segulin Borić koja je u toj istoj agenciji dosad bila na poziciji Account Director.

 

Preporučujemo

Novosti

Svjetsko tržište aplikacija za mobilne uređaje iz godine u godinu rapidno raste. Do 2014. godine predviđa se kako će dosegnuti nevjerojatnih 58 milijardi dolara.

Izdvojeno

Kratice su u poslovnom svijetu postale dio svakodnevne komunikacije, a engleske skraćenice gotovo su u potpunosti zamijenile nekadašenje nazive kojima smo se koristili prije...

Financije

Većini ljudi primamljiva je pomisao da iz svog naslonjača mogu pratiti tržište, ulagati i, naravno, zarađivati.

Izdvojeno

Malo čiji sandučić elektronske pošte ne krije barem jednu odbijenicu poslanu nakon testiranja ili razgovora za posao.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.