Obiteljski hotel Diadora u top 100 na svijetu!

Obiteljski hotel Diadora u top 100 na svijetu!

Na online platformi HolidayCheck na dnevnoj bazi gosti mogu javno ocjenjivati 400.000 hotela. Glasuje se u različitim kategorijama, između ostalog i o cjelokupnom stanju, usluzi i programu aktivnosti za slobodno vrijeme u ponudi hotela. Hotel Diadora koji je otvoren 2009. godine, sa stopom daljnje preporuke od više od 96 % svih ocjena, proglašen je najomiljenijim hotelom u Hrvatskoj.

Gosti važniji od zvjezdica

– Nijedna nagrada nije toliko vrijedna, koliko ona koja se dobije direktno od gostiju. HolidayCheck omogućuje vrlo iskrenu, točnu i što je najvažnije vrlo tešku procjenu cjelokupne ponude. Da u našem obiteljskom hotelu na poloutoku Punta Skala polažemo vrijednost na najveće standarde kvalitete, upravo dokazuje i na tome nam zahvaljuje ova nagrada. Veliku pohvalu i zahvalu od srca general manager Georg Unterkircher upućuje cijelom timu hotela – rekao je Otmar Michaeler, CEO tvrtke Falkensteiner Michaeler Tourism Group.

Turisti mogu na ovoj platformi za goste pronaći maksimum autentičnih informacija o hotelima u cijelom svijetu. Trenutno se mogu pronaći četiri milijuna ocjena hotela, slike s odmora, video snimke putovanja kao i savjeti za putovanja. Alexander Rössler, COO tvrtke FMTG, siguran je kako „ćemo i s našim hotelom Hotel & Spa Iadera, u kojem tek upotpunjujemo našu opsežnu ponudu na Punta Skali, s otvorenjem na ljeto 2011. godine, postaviti nova mjerila za ekskluzivni wellness i odmor za kupanje u Hrvatskoj. Naravno i ovdje se nadamo najboljim ocjenama naših usluga u toj kući s pet zvjezdica.“

Podijeli

Odgovori

Top