Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

Objavljen dodatni Javni poziv za projekt “Klasteri – zajedno do uspjeha”!

Ministarstvo poziva klastere i klastere u osnivanju da dostave svoje zahtjeve za dodjelu bespovratnih sredstava koja se odobravaju kao državne potpore male vrijednosti.

Ministarstvo poziva klastere i klastere u osnivanju da dostave svoje zahtjeve za dodjelu bespovratnih sredstava koja se odobravaju kao državne potpore male vrijednosti.

Predmet dodatnog Javnog poziva je dodjela bespovratnih sredstava Ministarstva poduzetništva i obrta prema utvrđenim namjenama temeljem Izmjena i dopuna Projekta „Klasteri – zajedno do uspjeha“ za 2012. godinu. Dodatni Javni poziv i Izmjene i dopune Projekta „Klasteri – zajedno do uspjeha“ objavljuju se temeljem zaključnih odredbi Projekta „Klasteri – zajedno do uspjeha“ za 2012. godinu i točke VI. Javnog poziva objavljenog 27. travnja 2012. godine.

Ministarstvo poziva klastere i klastere u osnivanju, odnosno subjekte malog gospodarstva (gospodarsko interesna društva, obrti, zadruge, društva s ograničenom odgovornošću i dionička društva), pravne predstavnike udruživanja – klaster menadžere, lider subjekte i sl. i udruge, osim onih koji obavljaju primarnu proizvodnju poljoprivrednih proizvoda i ribarstvo, da dostave svoje zahtjeve za dodjelu bespovratnih sredstava koja se odobravaju kao državne potpore male vrijednosti.

Prijavitelji koji su podnijeli zahtjeve prema Javnom pozivu iz III. ciklusa objave Projekata, objavljenom 27. travnja i zaključenom 28. svibnja 2012. godine ne podnose zahtjeve, njihove dostavljene prijave će se uzeti u razmatranje u okviru dodatnog roka Javnog poziva. Cjelovite verzije Izmjena i dopune Projekta, kao i Dodatni poziv te Prijavni obrazac.

www.minpo.hr/Poduzetnistvo.org


Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Ljudski resursi

Beznačajne sitnice, koju većina ignorira i dopušta da tijekom vremena izblijede, zapravo mogu biti jako važne u građenju karijere.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.