Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Objavljen natječaj za stipendiranje 13. generacije djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi

Stipendije se dodjeljuju na period od pet akademskih godina, a mjesečni iznos svake stipendije je 1.600,00 kuna.

U sklopu velike humanitarne akcije Korak u život, raspisan je natječaj za stipendiranje nove generacije studenata i to za akademsku godinu 2021./2022. kako bi se trinaestoj generaciji djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi omogućio nastavak školovanja.

Više od 200 djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi u Hrvatskoj svake godine završi srednju školu, ali nažalost nema financijske mogućnosti za nastavak obrazovanja na fakultetu. Razlog tomu je što gube zakonsko pravo smještaja u domovima i udomiteljskim obiteljima. Rotary klub Zagreb Kaptol stoga nastavlja s humanitarnom akcijom Korak u život kako bi im pružio priliku da se obrazuju. Zahvaljujući ovoj humanitarnoj akciji do sada osigurano više od 250 pojedinačnih stipendija.

Stipendije se dodjeljuju na period od pet akademskih godina, a mjesečni iznos svake stipendije je 1.600,00 kuna. Rok za podnošenje molbi produljen je do 7. studenoga 2021. godine, a odluku o dodjeli stipendija donijet će Upravni odbor Rotary kluba Zagreb Kaptol.

Natječaj za dodjelu stipendija za tekuću akademsku godinu, obrazac za prijavu i ostalu dokumentaciju pronađite ovdje, a više o humanitarnoj akciji na Korak u život.

Pročitajte još:

Novosti

Tijekom proteklih petnaest godina, dodijeljeno je gotovo 60 milijuna kuna za vrijedne projekte i istaknute pojedince.

Lifestyle

Renata Vlahović Kruc, profesorica matematike i doktorica znanosti, jedna je od onih koja je svoja maštanja iz djetinjstva i ostvarila.

Edukacija

Stipendija Luka Mak koju Raiffeisen bank Austria dodjeljuje drugu godinu za redom, iduće će tri godine Kiari Sabati iz Varaždina financirati preddiplomski studij digitalnog...

Edukacija

Odabranim studentima stipendije je uručio predsjednik uprave Compinga, Alojzije Jukić koji je tom prilikom izrazio zadovoljstvo ovim višegodišnjim modelom širenja i osnaživanja tvrtke.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.