Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Objavljen novi Lonely Planet najpoznatiji svjetski vodič – tema je Hrvatska!

Najpoznatiji turistički vodič na svijetu, Lonely Planet, svoje je izdanje za ožujak 2011. godine na 351 stranici u potpunosti posvetio Hrvatskoj, izvijestili su iz Hrvatske turističke zajednice (HTZ). Autori izdanja Lonely Planet “Croatia” Anja Mutić i Iain Stewart prenose vrijedne informacije i podatke prikupljene osobnim iskustvom proputovanja svim dijelovima Hrvatske, kroz tematski razrađen koncept ovog jednostavnog ali u potpunosti sveobuhvatnog turističkog vodiča…

Najpoznatiji turistički vodič na svijetu, Lonely Planet, svoje je izdanje za ožujak 2011. godine na 351 stranici u potpunosti posvetio Hrvatskoj, izvijestili su iz Hrvatske turističke zajednice (HTZ). Autori izdanja Lonely Planet "Croatia" Anja Mutić i Iain Stewart prenose vrijedne informacije i podatke prikupljene osobnim iskustvom proputovanja svim dijelovima Hrvatske, kroz tematski razrađen koncept ovog jednostavnog ali u potpunosti sveobuhvatnog turističkog vodiča...

Unutar ove knjige nalaze se 43 mape, 500 kafića i restorana te stotine odredišta za otkriti.

Sve što turistu treba na 43 mape

U prvom dijelu donose preporuke za planiranje putovanja poput korisnih informacija, klimatskih uvjeta po mjesecima kroz godinu, itinerere i upoznavanje s hrvatskim regijama popraćeno pregrštom fotografija.

Drugi dio vodiča posvećen je upoznavanju Hrvatske kroz njenu povijest, kulturu, ljude, običaje, prirodna bogatstva te umjetnost.

Nastavljaju sa 43 mape te detaljnim opisima i informacijama o pojedinim odredištima te savjetima korisnim turistima. Posljednje poglavlje posvećeno je konkretnim kontaktima i uputama o gastronomiji, smještaju, restoranima, kinima i kazalištima, radnom vremenu javnih institucija, banaka, pošti te ostale važne turističke informacije.

Turisti će učiti osnove hrvatskog jezika

Turisti dobivaju osnove snalaženja na hrvatskom jeziku te korisne fraze koje mogu zatrebati na putovanju.

Lonely Planet “Croatia” dostupan je u tiskanom i on-line formatu te se može nabaviti u knjižarama diljem svijeta na engleskom, talijanskom, francuskom i njemačkom jeziku, a od listopada 2011. godine i na portugalskom.

Napisao

Preporučujemo

Lifestyle

Iako brojevi variraju od situacije do situacije neupitno je da je govor tijela u prenošenju poruke jako bitan.

Lifestyle

Dulum zemlje, prva sezona dokumentarne serije u četiri nastavka, priča o izazovima i uspjehu hrvatskih “poljoprivrednika vizionara”.

Lifestyle

Samopouzdanje, kao i većina drugih vještina, može se naučiti i bitno poboljšati.

Upravljanje biznisom

Upravo su vam dali novi projekt i nemate ni najblažu ideju kako ćete ga napraviti na vrijeme. A naravno, ne dolazi u obzir da...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.