Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Objavljen program ovogodišnje HR Days konferencije!

Manje od mjesec dana dijeli nas od 11. HR Days konferencije, najvećeg regionalnog okupljanja stručnjaka iz područja ljudskih potencijala, u organizaciji MojPosao.

Brojimo doista sitno! Manje od mjesec dana dijeli nas od 11. HR Days konferencije, najvećeg regionalnog okupljanja stručnjaka iz područja ljudskih potencijala, u organizaciji MojPosao.

U svijetu u kojem autentični lideri postaju prava rijetkost, a potreba za svrhovitim vodstvom koje će nas okupiti te inspirirati svakodnevno raste, HR Days konferencija čitavo desetljeće predstavlja mjesto koje ideje pretvara u inicijative i vodi nas prema uspješnijem poslovanju.

Ovogodišnje, sveukupno jedanaesto po redu, izdanje konferencije otvara svoja vrata za manje od mjesec dana, točnije 20. i 21. rujna, u čarobnom Rovinju. Kao i prethodnih godina, očekuje nas jedinstveno iskustvo koje spaja stručnost, inovacije i umrežavanje.

Nakon višemjesečnog marljivog rada na ’slaganju kockica’, iščekivanju je konačno došao kraj te s ponosom možemo predstaviti ovogodišnji PROGRAM konferencije!

Pronađite priliku u svakom izazovu!

Najbolji stručnjaci iz svijeta ljudskih potencijala ponovno će se okupiti kako bi nas dublje provukli kroz niz aktualnih tema i trendova koji oblikuju našu industriju, poput: HR Strategy, HR Business Partner, Learning&Development, Total Rewards i Employee Experience.

Osim sjajnih predavanja, Masterclassa te interaktivnih radionica, HR Daysi donose i dva panela koji će produbiti naše shvaćanje ključnih tema iz svijeta ljudskih potencijala:

  • Panel “Gen Z – izazovi u upravljanju, očekivanja, tips&tricks” će razmotriti kako se prilagoditi novim načinima rada i komunikacije kako bismo osigurali uspješno upravljanje i suradnju.
  • Također, tu je i panel “Data Driven Employer Branding”, koji će istražiti kako primjena podataka može oblikovati strategiju zapošljavanja i izgradnje imidža poslodavca. 

Tijekom konferencije će biti dodijeljene nagrade za Najbolje regionalne HR prakse,  a s obzirom na to da HR Daysi nisu samo poslovni događaj, u večernjim satima slijedi neizostavan party uz jedno od najpoznatijih imena domaće glazbene scene – Matiju Cveka!

Svako izdanje HR Days konferencije iznova donosi iznenađenja, prilike za učenje i širenje horizonta, a ovo jedanaesto izdanje nije iznimka. Pridružite se zajednici stručnjaka koja oblikuje budućnost ljudskih potencijala i poslovanja u cjelini.

Ove godine s nama su i partneri Algebra i Employer Partner te sponzori LQ, Agilcon i Gecko, Selekcija.hr, Simulus, DeeP Project, Data – Link Unija Smart Accounting, InfoDom, Above Academy, Carlsberg i Somersby.

Detaljnije informacije o svim predavačima i programu konferencije potražite na web stranici HR Days konferencije – priče koja traje!


Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.