Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Od 1. srpnja niže cijene usluga u roamingu

Hrvatski Telekom (HT) od 1. srpnja uvodi niže cijene usluga roaminga u zemljama Europske unije (EU), uz Island, Norvešku i Lihtenštajn, što je u skladu s Uredbom o roamingu EU-a i mišljenjem HAKOM-a, izvjestili su danas iz te tvrtke.

Hrvatski Telekom (HT) od 1. srpnja uvodi niže cijene usluga roaminga u zemljama Europske unije (EU), uz Island, Norvešku i Lihtenštajn, što je u skladu s Uredbom o roamingu EU-a i mišljenjem HAKOM-a, izvjestili su danas iz te tvrtke.

Tako će cijena odlaznog poziva u zemlje EU-a te Island, Norvešku i Lihtenštajn, kao i odlaznog poziva prema Hrvatskoj iz tih zemalja iznositi 1,81 kunu, dok je prije bila 2,27 kuna. Cijena dolaznog poziva iznosit će 0,47 kuna, za razliku od prijašnjih 0,66 kuna. dok će cijena SMS-a biti smanjena s 0,75 na 0,57 kuna. Cijena 1 MB data prometa, kao i MMS-a iznosit će 1,90 kuna, dok je prije bila 4,26 kuna.

Te cijene počet će vrijediti od 1. srpnja 2014., a u sve cijene uključen je PDV, ističu iz HT-a.

Također, rezidencijalnim i poslovnim pretplatnicima, kao i korisnicima bonova te Simpa korisnicima HT-a, osigurat će se povećanje broja minuta za dolazne i odlazne pozive unutar Travel&Talk opcija.

Tako će oni moći u roamingu razgovarati za 10, 50 i 70 minuta više, ovisno o opciji, za isti iznos mjesečne pretplate.

Bit će povećana i količina megabajta unutar opcija Travel&Work za 25, 100 i 500 MB, ovisno o opciji, a istodobno se smanjuje mjesečna naknada na opcijama Travel&Surf do 50 kuna mjesečno i Data Roaming M2M 25MB za 40 kuna mjesečno.

Tako će od 1. srpnja sedam dana neograničenog surfanja u zemljama EU-a, Islandu, Norveškoj, Lihtenštajnu, Srbiji i BiH koštati 100, umjesto dosadašnjih 150 kuna, ističu u HT-u.

Napominju i kako megabajti uključeni u Travel&Surf L opciji kod pretplatnika vrijede ne samo za zemlje EU-a te Srbiju i BiH, nego i za dodatnih pedesetak najposjećenijih zemalja u koje korisnici putuju i s kojima posluju.


Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Postoje određene navike i osobine koje svi vrhunski vođe imaju, od kojih je Inc.com izabrao 12 najbitnijih.

Ljudski resursi

Uvijek imajte na umu da vam je cilj postići dogovor. Svakako ne pristajte na prvu ponudu, no pazite a vaše ne u konačnici ne...

Lifestyle

Ako želite napredovati u životu, morate se riješiti određenih stvari i trebate zamijeniti trenutne životne poglede novima.

Lifestyle

Svijetu ne treba još jedan loš vođa koji negativno utječe na zaposlenike, njihovo zdravlje, klijente i tvrtku.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.