Od 1. srpnja niže cijene usluga u roamingu

Od 1. srpnja niže cijene usluga u roamingu

Tako će cijena odlaznog poziva u zemlje EU-a te Island, Norvešku i Lihtenštajn, kao i odlaznog poziva prema Hrvatskoj iz tih zemalja iznositi 1,81 kunu, dok je prije bila 2,27 kuna. Cijena dolaznog poziva iznosit će 0,47 kuna, za razliku od prijašnjih 0,66 kuna. dok će cijena SMS-a biti smanjena s 0,75 na 0,57 kuna. Cijena 1 MB data prometa, kao i MMS-a iznosit će 1,90 kuna, dok je prije bila 4,26 kuna.

Te cijene počet će vrijediti od 1. srpnja 2014., a u sve cijene uključen je PDV, ističu iz HT-a.

Također, rezidencijalnim i poslovnim pretplatnicima, kao i korisnicima bonova te Simpa korisnicima HT-a, osigurat će se povećanje broja minuta za dolazne i odlazne pozive unutar Travel&Talk opcija.

Tako će oni moći u roamingu razgovarati za 10, 50 i 70 minuta više, ovisno o opciji, za isti iznos mjesečne pretplate.

Bit će povećana i količina megabajta unutar opcija Travel&Work za 25, 100 i 500 MB, ovisno o opciji, a istodobno se smanjuje mjesečna naknada na opcijama Travel&Surf do 50 kuna mjesečno i Data Roaming M2M 25MB za 40 kuna mjesečno.

Tako će od 1. srpnja sedam dana neograničenog surfanja u zemljama EU-a, Islandu, Norveškoj, Lihtenštajnu, Srbiji i BiH koštati 100, umjesto dosadašnjih 150 kuna, ističu u HT-u.

Napominju i kako megabajti uključeni u Travel&Surf L opciji kod pretplatnika vrijede ne samo za zemlje EU-a te Srbiju i BiH, nego i za dodatnih pedesetak najposjećenijih zemalja u koje korisnici putuju i s kojima posluju.

Podijeli

Odgovori

Top