Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Od četvrtka američki studenti vas savjetuju o mogućnostima studiranja u SAD-u

Svi koji se žele upustiti u zahtijevnu avanturu studiranja na drugom kontinentu nailaze na istu prepreku – najteže je doći do pravih i pouzdanih informacija i iskustava studenata koji su proživjeli slična iskustva. Zato od četvrtka Institut za ravoj obrazovanja (IRO) nastavlja sa svojim savjetovanjima – a gosti su američki studenti!

Svi koji se žele upustiti u zahtijevnu avanturu studiranja na drugom kontinentu nailaze na istu prepreku - najteže je doći do pravih i pouzdanih informacija i iskustava studenata koji su proživjeli slična iskustva. Zato od četvrtka Institut za ravoj obrazovanja (IRO) nastavlja sa svojim savjetovanjima - a gosti su američki studenti!

Institut za razvoj obrazovanja (IRO) i u svibnju organizira besplatna obrazovna savjetovanja o mogućnostima studiranja u SAD-u u suradnji s bivšim studenticama američkih sveučilišta. Kroz niz predavanja i radionica, alumne vrhunskih američkih sveučilišta University of Wisconsin-Madison i Georgetown University, uputit će posjetitelje kako uspješno izabrati i prijaviti se na američka sveučilišta te će s njima podijeliti i vlastito iskustvo studiranja u SAD-u.

Termini predavanja

Obrazovna savjetovanja u malim grupama održavaju se u prostorijama IRO-a, Preradovićeva 33/I, Zagreb, prema sljedećem rasporedu:

Četvrtak, 05.05.2011. od 18:30-19:30 sati

Radionica: Pisanje motivacijskog pisma za prijavu na američka sveučilišta (Jessica Kuntz, alumna Sveučilišta Georgetown)

Četvrtak, 12.05.2011. od 18:30-19:30 sati

Savjetovanje: Vodič kroz upis na studij u inozemstvu (Sandra Dobrić, obrazovna savjetnica u IRO-u)

Četvrtak, 19.05.2011. od 18:30-19:30 sati

Radionica: Izbor sveučilišta za studij u SAD-u (Michele Doyle, alumna Sveučilišta u Wisconsinu-Madison)

Radionice i predavanja se održavaju na engleskom jeziku, osim savjetovanja “Vodič kroz upis na studij u inozemstvu” koje se održava na hrvatskom jeziku.

Iz IRO-a poručuju “Ulaz na sva savjetovanja je slobodan uz obaveznu prethodnu predbilježbu na [email protected] najkasnije do 17h na dan prije održavanja događanja. Nakon predbilježbe na navedenu e-mail adresu, primit ćete povratni e-mail kojim ćemo potvrditi vašu uspješnu predbilježbu za savjetovanje. Ljubazno vas molimo da odaberete najviše dva događanja kako bismo omogućili sudjelovanje što većem broju posjetitelja.”

Napisao

Pročitajte još:

Edukacija

Institut za razvoj obrazovanja (IRO), u suradnji s Američkim veleposlanstvom u Zagrebu i EducationUSA mrežom, organizira za učenike i studente treći EducationUSA sajam visokog...

Novosti

Kako bi zadržali mlade obitelji na selu, u općini Kalinovac s 1600 stanovnika, na rubu Koprivničko-križevačke županije, još prije nekoliko godina uveli su poticajne...

Novosti

Hrvatska od danas počinje s prikupljanjem podataka od financijskih institucija u Hrvatskoj o računima i financijskoj imovini američkih poreznih obveznika koje će razmjenjivati s...

Edukacija

U periodu od 15. svibnja do 01. srpnja 2014. imate mogućnost upisati program po posebnoj cijeni.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.