Od četvrtka američki studenti vas savjetuju o mogućnostima studiranja u SAD-u

Od četvrtka američki studenti vas savjetuju o mogućnostima studiranja u SAD-u

Institut za razvoj obrazovanja (IRO) i u svibnju organizira besplatna obrazovna savjetovanja o mogućnostima studiranja u SAD-u u suradnji s bivšim studenticama američkih sveučilišta. Kroz niz predavanja i radionica, alumne vrhunskih američkih sveučilišta University of Wisconsin-Madison i Georgetown University, uputit će posjetitelje kako uspješno izabrati i prijaviti se na američka sveučilišta te će s njima podijeliti i vlastito iskustvo studiranja u SAD-u.

Termini predavanja

Obrazovna savjetovanja u malim grupama održavaju se u prostorijama IRO-a, Preradovićeva 33/I, Zagreb, prema sljedećem rasporedu:

Četvrtak, 05.05.2011. od 18:30-19:30 sati

Radionica: Pisanje motivacijskog pisma za prijavu na američka sveučilišta (Jessica Kuntz, alumna Sveučilišta Georgetown)

Četvrtak, 12.05.2011. od 18:30-19:30 sati

Savjetovanje: Vodič kroz upis na studij u inozemstvu (Sandra Dobrić, obrazovna savjetnica u IRO-u)

Četvrtak, 19.05.2011. od 18:30-19:30 sati

Radionica: Izbor sveučilišta za studij u SAD-u (Michele Doyle, alumna Sveučilišta u Wisconsinu-Madison)

Radionice i predavanja se održavaju na engleskom jeziku, osim savjetovanja “Vodič kroz upis na studij u inozemstvu” koje se održava na hrvatskom jeziku.

Iz IRO-a poručuju “Ulaz na sva savjetovanja je slobodan uz obaveznu prethodnu predbilježbu na [email protected] najkasnije do 17h na dan prije održavanja događanja. Nakon predbilježbe na navedenu e-mail adresu, primit ćete povratni e-mail kojim ćemo potvrditi vašu uspješnu predbilježbu za savjetovanje. Ljubazno vas molimo da odaberete najviše dva događanja kako bismo omogućili sudjelovanje što većem broju posjetitelja.”

Podijeli

Odgovori

Top