Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Poduzeća

Od pripravnika u trgovini do predsjednika i izvršnog direktora jednog od najvećih lanaca namještaja

Od 1. rujna 2023. u JYSKu se dogodila velika promjena, 44-godišnji Rami Jensen preuzima poziciju predsjednika trgovačkog lanca, čime postaje treća osoba u povijesti JYSKa koja obnaša tu dužnost.

Od 1. rujna 2023. u JYSKu se dogodila velika promjena, 44-godišnji Rami Jensen preuzima poziciju predsjednika trgovačkog lanca, čime postaje treća osoba u povijesti JYSKa koja obnaša tu dužnost.

Rami je većinu svoje karijere proveo upravo u JYSKu, gdje je 1994. godine počeo raditi kao pripravnik u trgovini u Esbjergu u Danskoj. Prošle je godine postao zamjenik predsjednika i izvršni direktor JYSKa, a s početkom rujna preuzima odgovornost za više od 3300 trgovina u 48 zemalja i više od 30 000 zaposlenika.

Rami je blisko surađivao s bivšim predsjednikom i izvršnim direktorom Janom Bøghom kako bi osigurao glatku tranziciju koja ne ometa svakodnevne poslovne procese. Stoga su se promjene u organizaciji lakše odvile, a njegov izvršni menadžment je već započeo s novim dužnostima.

„Radujem se što ću u potpunosti preuzeti ulogu predsjednika i izvršnog direktora JYSKa. JYSK je tvrtka koja kontinuirano ostvaruje rekordne rezultate i raste otkako ga je 1979. godine osnovao Lars Larsen, a kasnije kao predsjednik i izvršni direktor vodio Jan Bøgh. Velik je zadatak i izazov nastaviti njihov put, ali sam siguran da ćemo, ako ostanemo vjerni temeljnim vrijednostima JYSKa, nastaviti rasti i razvijati tvrtku”, rekao je gospodin Jensen.

Rami Jensen

Nakon pripravničke pozicije, Rami je svoj karijerni put nastavio kao District Manager za područje Kopenhagena, zatim kao Country Director za JYSK u Mađarskoj, Sloveniji i Hrvatskoj te konačno na poziciji Izvršnog potpredsjednika za razvoj poslovanja i maloprodaje. 2018. godine je privremeno napustio JYSK kako bi postao izvršni direktor ILVAe, maloprodajne tvrtke u vlasništvu Lars Larsen grupe, a u JYSK se vratio 2022. godine.

„JYSK mi je kontinuirano nudio prilike za osobni i poslovni razvoj unutar tvrtke. Uzbuđen sam zbog svega što je pred nama i veselim se sjajnim rezultatima koje ćemo zajedno ostvariti – kako za naše kupce, tako i za nas”, dodao je.

Ramiju je dobrodošlicu poželio i Jacob Brunsborg, predsjednik Lars Larsen grupe i sin osnivača kompanije, koji vjeruje da će tvrtku nastaviti voditi u pravom smjeru.„Ramijeva karijera u JYSKu je zaista impresivna i siguran sam da će nastaviti voditi tvrtku kao pravi trgovac.”


Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Lifestyle

Koncentracija je, najjednostavnije rečeno, sposobnost osobe da usredotoči misli u jednom smjeru na duže vrijeme, bez da je ometaju ostali signali iz okoline. Nemogućnost...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.