Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Poduzeća

Od skromne ordinacije do suvremeno opremljene Poliklinike

Priča o Poliklinici Mazalin počinje prije 13 godina, kad je dr. Tihana Mazalin otvorila svoju ginekološku ordinaciju u Zagrebu.

Priča o Poliklinici Mazalin počinje prije 13 godina, kad je dr. Tihana Mazalin otvorila svoju ginekološku ordinaciju u Zagrebu. Od samo dvije zaposlene 2011. i skromne ordinacije, danas su došli do jedne od najsuvremenije opremljenih poliklinika u Zagrebu pa i šire, koja se ponosi i jednim od najboljih trudničkih centara u Hrvatskoj, čemu svjedoči više od 1.000 trudnica godišnje.

U Poliklinici Mazalin danas radi preko 12 vrhunskih liječnika, a osim u području ginekologije i vođenja trudnoće, pružaju sveobuhvatnu zdravstvenu njegu i iz radiologije, dermatologije, interne medicine, endokrinologije te estetskih tretmana u sklopu sestrinske firme. Predanost cjelovitom pristupu svakom pacijentu znači da se pridaje pozornost svakom detalju i svim segmentima zdravlja – tijelu, umu i duhu.

Takav pristup ne očituje se samo u radu, već i u prostoru Poliklinike, koja se nedavno preselila na novu lokaciju, i to u prostor koji se prostire na više od 250 kvadratnih metara. Interijer je uredio MMI studio, a sve se „poklopilo“ s 13. rođendanom, koji su s partnerima i prijateljima proslavili na velikom tulumu u Zagrebu proteklog vikenda.

Digitalizacija poslovanja i širenje portfelja usluga

Za rast i razvoj poslovanja u posljednjih osam godina jedna od najzaslužnijih je izvršna direktorica i suvlasnica Poliklinike, Matija Matea Stojić, koja vodi poslovanje te je pandemiju koronavirusa iskoristila za potpunu digitalizaciju poslovanja te širenje tima i portfelja usluga. Upravo pod njezinim vodstvom nastala je Poliklinika Mazalin kakvu poznajemo danas.

„Novi prostor na neki je način vrhunac svih naših napora u posljednjih nekoliko godina i ponosni smo što pacijentima možemo ponuditi vrhunsku uslugu u iznimno ugodnom i suvremeno opremljenom prostoru. Ponosni smo na to što smo neovisni i da imamo potpunu slobodu personaliziranja usluga za svakog klijenta na najbolji način. U ovih 13 godina prošli smo brojne izazove i promjene, a upravo ti neki teški dani naučili su nas da uvijek treba imati vjere u naše vlastite sposobnosti i nikad se ne predati. Stalno ulaganje u ljude i njihovo zdravlje put je kojim ćemo nastaviti kročiti, uz podršku naših partnera i pacijenata. Poliklinika Mazalin i u idućem će se periodu razvijati i rasti, u planu su nam i neki potpuno novi projekti na kojima radimo već mjesecima“, rekla je Matija Matea Stojić.

Više od 30 godina iskustva i znanja, brojne nagrade i certifikati dokazuju izvrsnost liječnika i sestara Poliklinike, a stručnost i profesionalnost savršeno se nadopunjuju s nježnim pristupom, koji im omogućuje da se  potpuno i detaljno posvete svakom pacijentu.

„Ono što želimo je stalno ići naprijed, educirati se i usavršavati kako bismo svakom pacijentu i pacijentici pružili vrhunsku njegu i skrb. Ponekad se zaboravi kako to ne podrazumijeva samo najmoderniju i najbolju opremu – koju u Poliklinici imamo – nego i razgovor, slušanje, razumijevanje i ekspertizu. Vjerujemo da upravo tako dižemo razinu zdravstvene usluge u Hrvatskoj, koja ima vrhunske stručnjake i mi dajemo sve od sebe kako bi što više njih ostalo ovdje“,  rekla je dr. Tihana Mazalin, ravnateljica Poliklinike.

Poliklinika Mazalin ostaje posvećena svojoj misiji pružanja najbolje moguće zdravstvene skrbi svojim pacijentima. Ovaj novi razvoj predstavlja znak trajnog opredjeljenja Poliklinike Mazalin za izvrsnost i kontinuirani napredak.


Pročitajte još:

Lifestyle

Postoje određene navike i osobine koje svi vrhunski vođe imaju, od kojih je Inc.com izabrao 12 najbitnijih.

Ljudski resursi

Uvijek imajte na umu da vam je cilj postići dogovor. Svakako ne pristajte na prvu ponudu, no pazite a vaše ne u konačnici ne...

Lifestyle

Ako želite napredovati u životu, morate se riješiti određenih stvari i trebate zamijeniti trenutne životne poglede novima.

Lifestyle

Svijetu ne treba još jedan loš vođa koji negativno utječe na zaposlenike, njihovo zdravlje, klijente i tvrtku.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.