Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Poduzeća

Oktal Pharma predstavila inovativnu B2B platformu

Partneri tako u bilo kojem trenutku mogu provjeriti katalog veledrogerije, trenutačno aktivne akcije, napraviti povrat proizvoda ili naručiti neku od usluga koje nudi Oktal Pharma.

https://www.oktal-pharma.hr/

Oktal Pharma portal za poslovne korisnike poslovni je sustav koji partnerima veledrogerije omogućuje uvid u relevantnu dokumentaciju, a dostupan je u svega nekoliko klikova putem digitalnih uređaja – računala, laptopa, smartphonea ili tableta. Partneri tako u bilo kojem trenutku mogu provjeriti katalog veledrogerije, trenutačno aktivne akcije, napraviti povrat proizvoda ili naručiti neku od usluga koje nudi Oktal Pharma.

Ovo digitalno rješenje korisnicima olakšava i ubrzava pristup evidenciji financijske dokumentacije te omogućava jednostavan pregled različitih izvještaja. Korisnik u kratkom vremenu i na vrlo jednostavan način može preuzeti željene materijale, koji mu se kroz nekoliko trenutaka dostavljaju na adresu e-pošte.

Osim novog digitalnog iskoraka u području svoje osnovne djelatnosti, kod kreiranja platforme Oktal Pharma je mislila i na okoliš – korisnik sada može čuvati više dokumentacije putem digitalnih resursa, čime se smanjuje potreba za nepotrebnom potrošnjom papirnatog materijala. 

„Portal za poslovne korisnike, kao novi digitalni iskorak veledrogerije, ne znači samo korak naprijed za nas, već i za naše partnere. Njihovo zadovoljstvo uvijek nam je na prvom mjestu, i upravo to smo imali na umu kod kreiranja platforme“, rekao je Dejan Radanović, voditelj Odjela digitalnog poslovanja Oktal Pharme.

Oktal Pharma je jedna od vodećih nacionalnih veledrogerija u Hrvatskoj koja već 30 godina osigurava redovnu i kvalitetnu distribuciju lijekova, medicinskih proizvoda i ostalih proizvoda za očuvanje zdravlja ljudi ljekarnama, bolnicama, domovima zdravlja, laboratorijima za medicinsku biokemiju i optikama.

Uz osnovno operativno poslovanje, Oktal Pharma zastupa više od 30 renomiranih farmaceutskih proizvođača te vodeće svjetske brendove kao što su Avène, Deep Relief, Octenisept i Biolectra, a ima i vlastiti brend Zona Vital.

Oktal Pharma ima povezana društva u Mađarskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Srbiji i Sjevernoj Makedoniji. U sastavu grupe nalazi se i Zdravstvena ustanova za ljekarničku djelatnost Ljekarne Vaše zdravlje, čija eljekarna predstavlja jedan od prvih primjera uspješne integracije ljekarničkog poslovanja u internet prostoru.

Od 2020. godine, u sklopu veledrogerije Oktal Pharma djeluje i Odjel digitalnog poslovanja, koji internim i vanjskim klijentima iz područja farmaceutske poslovne djelatnosti, pruža širok spektar usluga – produkciju novih digitalnih rješenja i platformi, osmišljavanje strategije digitalnog nastupa, provedbu kampanja digitalnog i e-mail marketinga te grafički i digitalni dizajn.

Pročitajte još:

Ljudski resursi

Nekome je davanje feedbacka urođeno, netko može imati izvjesne izazove oko toga.

Ljudski resursi

S ciljem opuštenijeg ulaska u radni tjedan, sve više radnika ponedjeljkom odrađuje samo ono što se baš mora, ne ulažući dodatni angažman (tzv. 'minimum...

Turizam

ProWein je još jednom pokazao da je vodeći međunarodni sajam u sektoru vina i alkoholnih pića.

Industrija

WDG promet, tvrtka u vlasništvu obitelji hrvatskog trgovca oružjem Zvonka Zubaka, uplatila je 5,5 milijuna eura za prijeratni kompleks namjenske industrije nedaleko od Viteza...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.