Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Opatija obilježava 170 godina turizma

Opatija obilježava 170 godina turizma i tu će veliku obljetnicu slaviti tijekom cijele godine, najavljeno je na konferenciji za novinare čelnika grada i opatijske turističke zajednice.

Opatija obilježava 170 godina turizma i tu će veliku obljetnicu slaviti tijekom cijele godine, najavljeno je na konferenciji za novinare čelnika grada i opatijske turističke zajednice.

Kao središnji događaj najavljena je tematski osmišljena trodnevna manifestacija – od 19. do 21. srpnja, koja će se kroz glazbeno-scenske događaje baviti prošlošću opatijskog turizma.

Direktorica Turističke zajednice Opatije Suzi Petričić ističe kako nema grada u Hrvatskoj koji se može podičiti tako dugom turističkom tradicijom, a opatijski gradonačelnik Ivo Dujmić naglašava kako se u programu nastojalo objediniti i uključiti cijelu rivijeru – Opatiju, Matulje, Lovran, Mošćeničku Dragu, a ove godine i Kastav.

Kao poseban gost i promotor proslave i Opatije najavljen je Zlatan Stipišić Gibonni, koji će svoju europsku turneju, nakon osam gradova u Austriji, Njemačkoj i Nizozemskoj, završiti u Opatiji, koncertom na Ljetnoj pozornici 30. kolovoza.

Gibonni se danas prisjetio prijašnjih, ugodnih boravaka u Opatiji, ocijenivši da je riječ o gradu dobre energije i atmosfere te ljudi otvorena srca, a na kraju konferencije upisan je u Zlatnu knjigu opatijskih gostiju.

Tijekom središnje proslave u srpnju nastupit će američka grupa Kool & The Gang, a od lipnja do kolovoza u Opatiji će uz ostalo nastupiti i 2Cellos, svjetske zvijezde baleta, izraelska pjevačica Achinoam Nini (Noa), kvartet New York Voices i niz drugih umjetnika.

Napisao

Pročitajte još:

Turizam

Istarsko vino Val Gambalera iz 2015. vinarije Meneghetti osvojilo je veliko zlato na prestižnom svjetskom ocjenjivanju Concours Mondial de Bruxelles kojem je od 11....

Ekonomija

Ekskluzivni nautički B2B sajam ICE (International Charter Expo) doseže nove rekorde u ovogodišnjem izdanju, kada će se na Zagrebačkom velesajmu predstaviti stotine prestižnih megajahti...

Nekretnine

Mnogi čimbenici poput trenutne geopolitičke situacije, usklađenosti ponude i potražnje, povoljnih stambenih kredita i kamatnih stopa te uvjeta za strane ulagače izravno utječu na...

Novosti

Na orebićkoj rivi žene su ponovo dočekivale svoje kapetane, u isto vrijeme vraćali su se timovi s prvog dana natjecanja u big game fishingu....

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.