Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

ORYX Rent a car ponosni nositelj Superbrands Exclusive Hrvatska 2016 priznanja

Umjeće brendiranja okrunjeno je Superbrands znakom, a samo oni najbolji imaju priliku nositi tu prestižnu oznaku, ove godine ta čast pripala je ORYX Rent a car-u, koji ponosno nosi oznaku – Superbrands Exclusive.

Ovo visokovrijedno priznanje ORYX Rent a car-u dodijelili su uz Stručno vijeće i sami potrošači koji su brandu dali visoke ocjene. Svi nominirani brandovi su ocjenjivani prema četiri najvažnije karakteristike: pouzdanost, kvaliteta, razlika i emotivni učinak. ORYX Rent a car svojim korisnicima uvijek stoji na raspolaganju i kontinuirano radi na povećanju kvalitete i različitosti pružene usluge, što je ovim tržišnim istraživanjem i potvrđeno.

ORYX Rent a car do sada je osvojio mnoga priznanja za vrhunsku uslugu najma vozila – QUDAL, za najbolji omjer cijene i kvalitete usluga – Best Buy Award, te za najveću razinu korisničkog iskustva prilikom odabira rent a car usluga – ICERTIAS Customers’ Friend BUSINESS. Osim toga, najveći svjetski online rent a car sustav dao je prestižno priznanje aerodromskim poslovnicama ORYX Rent a car-a u Dubrovniku, Splitu i Zadru radi toga jer su upravo njih klijenti ocijenili kao one s najvišom razinom kvalitete usluge u Hrvatskoj.

S poslovnicama diljem Hrvatske, ORYX pruža svojim klijentima ultimativno iskustvo te efikasnu i profesionalnu asistenciju pri svakom kilometru, a bez obzira na prigodu, za svoje klijente brine se osigurati im sigurnost, udobnost i bezbrižnost vožnje. Svi segmenti ponude stvoreni su kako bi korisnicima u najvećoj mjeri olakšali svakidašnjicu i iskustvo putovanja obojili tonovima slobode, zabave i opuštenosti. Sve su to razlozi koji su omogućili da ORYX Rent a car bude prepoznat kao Superbrand.


Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.