Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Osmo izdanje Spark.Me održava se ponovno u Porto Montenegru

Jedan od govornika je Christopher S. Penn, svjetski autoritet na polju digitalnog marketinga čija je posebna ekspertiza iz područja analitike, znanosti o podacima i “machine learning”, odnosno strojno učenje.

Organizacijski tim Spark.me, jedne od najvećih poslovnih konferencija u Jugoistočnoj Europi, koja je zakazana za 4. i 5. lipanj u Auditoriumu Porto Montenegra u Tivtu, je objavio ime prvog glavnog govornika – u pitanju Christopher S. Penn, svjetski autoritet na polju digitalnog marketinga čija je posebna ekspertiza iz područja analitike, znanosti o podacima i “machine learning”, odnosno strojno učenje.

Publika okupljena u Tivtu, imat će jedinstvenu priliku da čuje petostruko nagrađivanog stručnjaka iz područja podataka i umjetne inteligencije po ocjeni IBM-a, dok ga je Brand24 svrstao u 100 najboljih stručnjaka za digitalni marketing. Prestižna softverska kompanija Onalytica ga broji u 100 najutjecajnijih ljudi iz područja umjetne inteligencije u marketingu. Penn je trenutno na poziciji suosnivača i direktora za analitiku podataka u kompaniji Trust Insights, a neki od njegovih proizvoda pomogli su brendovima kao što su Twitter, Citrix Systems, GoDaddy, AAA i McDonald’s.

Kroz svoj rad, fokus interesiranja stavlja na Google analitiku, marketing i PR koji su vođeni podacima, moderni e-mail marketing, kao i umjetnu inteligenciju i strojno učenje za koje smatra da mogu pomoći u donošenju odluka u digitalnom marketingu. Penn je i jedan od voditelja višestruko nagrađivanog podcasta Marketing over Coffee, pa organizatori ne sumnjaju da će ispuniti očekivanja publike kao jedan od glavnih govornika ovogodišnje konferencije. Autor je više od 20 knjiga, među kojima je i pet bestselera: AI for Marketers: A Primer and Introduction, Marketing White Belt: Basics for the Digital Marketer, Marketing Red Belt: Connecting With Your Creative Mind, i Marketing Blue Belt: From Data Zero to Marketing Hero i Leading Innovation: Build a Scalable, Innovative Organization.

Karte za konferenciju Spark.me 2022 se mogu kupiti na – www.spark.me. Puna cijena karte iznosi 300€, ali zainteresirani trenutno mogu kupiti svoju kartu po promotivnoj cijeni od 100€. Kao motivacija za sve mlade ljude željne znanja, u ponudi su i studentske karte po cijeni od svega 50€, koje su namijenjene srednjoškolcima i studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija koji su mlađi od 27 godina.

Pročitajte još:

Marketing i prodaja

Jačanjem brenda iznutra postižete dvostruku reklamu.

Marketing i prodaja

Ključne riječi su riječi koje opisuju ideju i temu sadržaja web stranice.

Marketing i prodaja

Upravo digitalni marketing u današnje doba nalazi svoju široku primjenu u raznim industrijama i predstavlja temeljnu stratešku odrednicu poslovanja svih subjekata iz sektora.

Marketing i prodaja

Na 31. Slovenskom festivalu oglašavanja održanom u Portorožu, Mercator je osvojio titulu Oglašivač godine 2021.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.