Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Osvojite besplatnu pizzu za cijeli život!

Dio je to marketinške kampanje kojom američki lanac želi obavijestiti sve osobe koje nisu u vezi ili nemaju partnera na Valentinovo, da su vrata Pizza Huta za njih uvijek otvorena.

Dio je to marketinške kampanje kojom američki lanac želi obavijestiti sve osobe koje nisu u vezi ili nemaju partnera na Valentinovo, da su vrata Pizza Huta za njih uvijek otvorena.

Američki lanac brze hrane Pizza Hut otvorio je vlastiti profil na internet stranici za online spojeve – OKCupid. Dio je to marketinške kampanje kojom američki lanac želi obavijestiti sve osobe koje nisu u vezi ili nemaju partnera na Valentinovo, da su vrata Pizza Huta za njih uvijek otvorena, piše Bussinesinsider.

Zapravo, ideju i odluku na takvu marketinšku kampanju izazvali su vjerni kupci koji su samo prošle godine Pizza Hutu putem društvenih mreža poslali oko 10 000 ”ponuda za brak”. Naime, to je samo jedan od načina kojima su kupci izražavali i javno objavljivali zadovoljstvo pizzama  tog lanca brze hrane.

I to nije sve, ista marketinška kampanja uključuje i natječaj u kojem se kupce traži da pošalju najkreativnije prosidbe putem Instagrama i Twittera najkasnije do 21. veljače. U uži krug selekcije ući će tri kandidata, koje će Pizza Hut odvesti na putovanje te naposljetku izabrati pobjednika natječaja, koji će osvojiti “prosidbu života” – a to točno znači: besplatnu pizzu cijeli život!

Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Najskuplja pizza na svijetu košta čak 12.000 dolara.

EU fondovi

Projekt pod nazivom “Razvoj vodno-komunalne infrastrukture Dubrovnik” najveći je komunalni zahvat u povijesti grada Dubrovnika.

Marketing i prodaja

I dok ATL dugoročno jača tržišnu poziciju, BTL unapređenju prodaje pomaže trenutačno.

Novosti

Otvoren je peti natječaj razvojnog programa potpore poduzetnicima početnicima i mikro poduzećima - „Pokreni nešto svoje“.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.