Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Nagradni natječaj

Osvojite punu stipendiju Poslovnog učilišta Filaks!

pobjeda
pixabay.com

Iskoristite dobru priliku i donesite pravu odluku!

Vedra kuća znanja dodjeljuje jednu stipendiju za odabrani verificirani program usavršavanja (Voditelj prodaje, Voditelj marketinga ili Menadžer u malom poduzetništvu) za budućeg polaznika ili polaznicu koji u 3 rečenice najkreativnije izrazi svoju motivaciju za stjecanje novih znanja i vještina.

Rok za prijavu je srijeda, 25. ožujka do 15.00. Pozivamo vas da se javite na Filaksov fan page na Facebooku (www.facebook.com/filaks) i u inbox pošaljete 3 rečenice motivacije za sudjelovanje, svoje puno ime i prezime i e-mail adresu). Sretno!


Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Lifestyle

Poradite na koncentraciji jer samim time ćete bolje raditi i osjećat ćete se zadovoljniji zbog rezultata. Evo nekoliko savjeta za bolju koncentraciju!

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.