Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Marketing i prodaja

Otkrivamo novu aferu u gospodarstvu!

Otkako je Ona došla izvana i preplavila naše gospodarstvo, isplivale su na površinu tvrtke koje nisu podlegle Njenom “nezaustavljivom” svjetskom valu. Iako gospodarstvo Ona glođe do kostiju, iako se gospodarske afere više ne mogu skrivati, stvara se jedna nova afera. Ako je možemo tako nazvati. Treba se zapitati, kako su ipak neki uspjeli Nju “potkupiti” i pri tome osigurati opstanak tvrtke? Možda je odgovor na to pitanje upravo u educiranom i razboritom menadžmentu do kojeg nije došla Njena panika.

Otkako je Ona došla izvana i preplavila naše gospodarstvo, isplivale su na površinu tvrtke koje nisu podlegle Njenom "nezaustavljivom" svjetskom valu. Iako gospodarstvo Ona glođe do kostiju, iako se gospodarske afere više ne mogu skrivati, stvara se jedna nova afera. Ako je možemo tako nazvati. Treba se zapitati, kako su ipak neki uspjeli Nju "potkupiti" i pri tome osigurati opstanak tvrtke? Možda je odgovor na to pitanje upravo u educiranom i razboritom menadžmentu do kojeg nije došla Njena panika.

Zato postanite i Vi dio te afere i takvog menadžmenta koji zna kako se Nju može “potkupiti” kroz edukaciju na jedinstvenoj savjetodavnoj konferenciji “Poslovni Salon 2009 – Opstanak” na kojoj 3. prosinca 2009. u Zagrebu predaju mnogi gospodarski stručnjaci – prodekan sa Ekonomskog fakulteta, direktor tehnološkog parka za visoke tehnologije, glavni urednik Privrednog vjesnika – najtiražnijeg gospodarskog tjednika, potpredsjednica HGK, predsjednik HUP-a (Udruge malih i srednjih poduzetnika), predsjednik Udruge poreznih savjetnika, dekanica RRiF Visoke škole za financijski menadžment, voditeljica odsjeka iz Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva, direktorica Poslovnog Učilišta Filaks, iskusni pravnik i drugi.

Znanjem protiv recesije

Konferencija “Poslovni Salon 2009 – Opstanak” poziva poduzetnike iz malog i srednjeg gospodarstva, ali i menadžere velikih tvrtki kojima je zajednička želja borba za opstanak tvrtke – znanjem. Jer upravo je to ono što nudi Poslovni Salon koji je ove godine okupio mnoge poslovne stručnjake koji ne samo da će predavati, već će za vrijeme panel rasprave izravno odgovarati na Vaša pitanja iz poslovanja.

Naravno, uz konferenciju ovog tipa uvijek dolazi i vrijeme za druženje, te upoznavanje tokom neformalnog dijela konferencije – pauze za kavu i ručka.

All stars

Suorganizatori konferencije su Privredni vjesnik, Poslovno učilište Filaks, HUP – Udruga malih i srednjih poduzetnika, te agencija za organizaciju događaja Marketing odjel.

Organizatori će Vas zamoliti da znanje koje naučite na Poslovnom Salonu primijenite odmah nakon konferencije, ne zato kako ne bi zaboravili, već kako biste se što prije pridružili onima koji znaju “potkupiti” recesiju. Ipak, prije svega, kako biste se educirali, potrebno je da se prijavite na konferenciju putem obrasca na internet stranici konferencije nakon čega ćete automatski dobiti ponudu za plaćanje kotizacije iznosa samo 600 kn + PDV:  http://www.poslovnisalon.com/2009/prijava

Ne propustite PS 2009. “Opstanak” u poslovnom salonu konferencijskog centra Hypo EXPO XXI (Slavnonska avenija 6) u četvrtak, 3. prosinca 2009.


Napisao

Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.