Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Otpustili savjetnika koji je dijelio savjete kako plaćati manji porez

Savjetnik britanske vlade za poreznu politiku morao je podnijeti ostavku nakon što je snimljen kako na jednoj konferenciji dijeli savjete kako platiti manji porez i “zadržati novac dalje od ministrovih prljavih šapa”, rekao je britanski ministar financija, piše Poslovni dnevnik.

Savjetnik britanske vlade za poreznu politiku morao je podnijeti ostavku nakon što je snimljen kako na jednoj konferenciji dijeli savjete kako platiti manji porez i "zadržati novac dalje od ministrovih prljavih šapa", rekao je britanski ministar financija, piše Poslovni dnevnik.

Kako pišu mediji, BBC-jev program Panorama snimio je Davida Heatona kako delegatima na jednoj konferenciji govori kako iskoristiti rupe poreznih propisa, a snimljen je prije no što se pridružio vladi kao savjetnik za suzbijanje izbjegavanja plaćanja poreza.

“Izjave gospodina Heatona izravno su u suprotnosti s vladinim pristupom suzbijanju izbjegavanja plaćanja poreza”, rekao je u izjavi ministar David Gauke. “Stoga je ispravno što je gospodin Heaton dao ostavku na položaj”.

Posljednjih godina, nakon što se doznalo da nekoliko vrlo poznatih tvrtki ne plaća korporativni porez, u Velikoj Britaniji je vruća tema postalo pitanje koliko poreza plaćaju korporacije i bogataši.


Napisao

Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.