Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Lifestyle

Otvorena najveća gaming arena u Hrvatskoj “Hall of Game powered by A1”

U zagrebačkom Z centru u petak je otvorena najveća gaming arena u Hrvatskoj “Hall of Game powered by A1”, u kojoj se na gotovo 900 četvornih metara prostora nalaze sve najmodernije igrače konzole, najjača računala, simulatore, VR i slično uz gigabitnu optičku i 5G mrežu.

U zagrebačkom Z centru u petak je otvorena najveća gaming arena u Hrvatskoj “Hall of Game powered by A1”, u kojoj se na gotovo 900 četvornih metara prostora nalaze sve najmodernije igrače konzole, najjača računala, simulatore, VR i slično uz gigabitnu optičku i 5G mrežu. Za jedno ovakvo, vrhunsko iskustvo igranja, osigurana je A1 gigabitna optička i 5G mreža.

Kako su istaknuli na predstavljanju ovog gaming centra, opremljen je s 50 računala koja pogone grafičke kartice GeForce RTX 3070Ti i Intelovi procesori 11. generacije uz Samsungove 27-inčne monitore od 244 Hz. U posebnoj zoni za konzole smješteno je 11 PlayStationa 5 priključenih na 65-inčne NEO QLED Samsung televizore. Prostor je u potpunosti prilagođen organizaciji natjecanja uz profesionalni esport stage te streaming hub kao i privatnu sobu za online natjecanja ili manje bootcampove. Osim toga, moguće isprobati razne simulatore, VR i mobile gaming. Kako bi se zaokružilo vrhunsko iskustvo igranja, Hall of Game povezan je A1 gigabitnom optičkom mrežom te je u prostoru postavljenja indoor A1 5G mreža.

Na cijeli projekt dosad je utrošeno oko milijun eura, a sve kako bismo ostvarili viziju centra za gaming u Hrvatskoj pa i šire. Osigurali smo prostor u kojem ćemo ujediniti najbolje gamere i svima dati priliku da dožive kako se osjećaju esportaši. Bit će to dom mnogih esport turnira poput A1 Adria Lige, mjesto treninga, gaming događaja proslava i vrhunske zabave, istaknuo je Marko Matijević, osnivač i direktor Hall of Game powered by A1, kako prenosi Zimo.hr.

Pročitajte još:

Ekonomija

Zoot Refreshed technology™ standard podrazumijeva da su prethodno korišteni iPhone mobilni uređaji prošli detaljnu dijagnostiku koja jamči njihov besprijekoran rad te omogućuje korisničko iskustvo...

Poslovne financije

Brojni Zagrepčani pohrlili su na otvorenje Z centra, prvog hrvatskog trgovačkog centra nove generacije koji je 26. kolovoza otvorio svoja vrata u naselju Špansko.

Lifestyle

Otvaranje više od pet stotina novih radnih mjesta nije jedino zbog čega Zagrepčani mogu biti zadovoljni.

Novosti

Unatoč svim nastojanjima A1 Hrvatska da tijekom posljednja tri mjeseca postigne dogovor s United Media Grupom oko distribucije N1 TV kanala, isti nažalost nije...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.