Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

Ovo su besplatni online-alati koje jednostavno MORATE znati koristiti!

Mladim poduzetnicima svaka je kuna bitna, moraju izgledati profesionalno, ali isto tako moraju i paziti na svaku potrošenu kunu. Rješenje tog problema krije se na internetu. Donosimo šest besplatnih alata koje morate iskoristiti u svakodnevnom poslovanju.

Mladim poduzetnicima svaka je kuna bitna, moraju izgledati profesionalno, ali isto tako moraju i paziti na svaku potrošenu kunu. Rješenje tog problema krije se na internetu. Donosimo šest besplatnih alata koje morate iskoristiti u svakodnevnom poslovanju.

1. Google DOCS

Google nam nastoji olakšati svaki proces poslovanja, tako nam nudi Gmail, kalendar, čitač web-sadržaja, proračunske tablice itd. Prijavite se na Google i većinu posla obavljajte preko njegovih alata.

2. Wordpress

Besplatan i jednostavan alat za dodavanje na vaše web-stranice ili tvrtkinu izgradnju vizualne prisutnosti na internetu.

3. Freshbooks

Nitko ne voli računovodstvo, ali Freshbooks vam može pomoći. Možete pratiti troškove, stvarati radno vrijeme i prijaviti sate rada na projektima. Besplatan je to program. Nemojte napraviti grešku u računovodstvu jer će vam biti žao na kraju godine.

4. Mailchimp

MailChimp ima veliku platformu koja omogućuje stvaranje i analiziranje e-mail kampanja. No najbolji je dio da je to besplatan alat sa do 500 pretplatnika na vašem popisu.

Facebook/Twitter/LinkedIN

Poslovati u današnje vrijeme bez prisutstva na društvenim i poslovnim mrežama nezamislivo je. Postoje alati koji su vam na raspolaganju kako biste se prezentirali i bili u kontaktu s kupcima.

5. Skype

Svi sanjamo o besplatnom telefoniranju, a ono nam je nadohvat ruci. Skypeom bezbrižno komunicirajte s klijentima i poslovnim partnerima.

6. PayPal

Kartično plaćanje preko interneta jedna je od osnovnih stvari koje trebate imati kako biste klijentima pokazali ozbiljnost. Naknade za transakcije nisu velike, a benefit koji vam omogućuju velik je za vaše poslovanje.

Napisao

Pročitajte još:

Edukacija

Koristeći podatke s LinkedIna i Burning Glass Institutea, Microsoft je analizirao oglase za poslove da detektira šest poslova za kojima postoji najveća potražnja.

Novosti

Sociolog Mark Granovetter skovao je izraz ‘snaga slabih veza’ koji označava fenomen pri kojemu se cjelokupne prijateljske mreže preklapaju što je jača bliskost između...

Edukacija

Kao i većina, sigurno i ti imaš aktivan Facebook ili Instagram korisnički račun. Pitanje zato glasi – jesi li i na LinkedIn-u?

Ekonomija

Tako barem smatra jedan od osnivača Paypala i Affirma Max Levchin.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.