Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

Ovo su besplatni online-alati koje jednostavno MORATE znati koristiti!

Mladim poduzetnicima svaka je kuna bitna, moraju izgledati profesionalno, ali isto tako moraju i paziti na svaku potrošenu kunu. Rješenje tog problema krije se na internetu. Donosimo šest besplatnih alata koje morate iskoristiti u svakodnevnom poslovanju.

Mladim poduzetnicima svaka je kuna bitna, moraju izgledati profesionalno, ali isto tako moraju i paziti na svaku potrošenu kunu. Rješenje tog problema krije se na internetu. Donosimo šest besplatnih alata koje morate iskoristiti u svakodnevnom poslovanju.

1. Google DOCS

Google nam nastoji olakšati svaki proces poslovanja, tako nam nudi Gmail, kalendar, čitač web-sadržaja, proračunske tablice itd. Prijavite se na Google i većinu posla obavljajte preko njegovih alata.

2. Wordpress

Besplatan i jednostavan alat za dodavanje na vaše web-stranice ili tvrtkinu izgradnju vizualne prisutnosti na internetu.

3. Freshbooks

Nitko ne voli računovodstvo, ali Freshbooks vam može pomoći. Možete pratiti troškove, stvarati radno vrijeme i prijaviti sate rada na projektima. Besplatan je to program. Nemojte napraviti grešku u računovodstvu jer će vam biti žao na kraju godine.

4. Mailchimp

MailChimp ima veliku platformu koja omogućuje stvaranje i analiziranje e-mail kampanja. No najbolji je dio da je to besplatan alat sa do 500 pretplatnika na vašem popisu.

Facebook/Twitter/LinkedIN

Poslovati u današnje vrijeme bez prisutstva na društvenim i poslovnim mrežama nezamislivo je. Postoje alati koji su vam na raspolaganju kako biste se prezentirali i bili u kontaktu s kupcima.

5. Skype

Svi sanjamo o besplatnom telefoniranju, a ono nam je nadohvat ruci. Skypeom bezbrižno komunicirajte s klijentima i poslovnim partnerima.

6. PayPal

Kartično plaćanje preko interneta jedna je od osnovnih stvari koje trebate imati kako biste klijentima pokazali ozbiljnost. Naknade za transakcije nisu velike, a benefit koji vam omogućuju velik je za vaše poslovanje.


Napisao

Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.