Ovogodišnje izdanje globalne konferencije SAPPHIRE NOW Reimagined doživljava uzbudljiv zaokret i ulazi u digitalni svijet

Pozivamo vas da se pridružite SAPPHIRE NOW globalnoj konferenciji koja se prvi puta održava u potpuno digitalnom izdanju pod nazivom SAPPHIRE NOW Reimagined te donosi značajne uvide, vizije, vodstvo i usmjerenje SAP zajednici počevši od 15. lipnja. Konferencija je podijeljena u tri tematska programa: SAPPHIRE NOW Unplugged, SAPPHIRE NOW Vision i SAPPHIRE NOW Converge. Sudjelovanje na konferenciji je ove godine potpuno besplatno te će cijeli program biti dostupan za registrirane korisnike. Registrirati se možete ovdje.

Ovogodišnje izdanje konferencije doživljava uzbudljiv zaokret i ulazi u digitalni svijet što će vam omogućiti da budete dio nezaboravnog virtualnog iskustva i poslušate program ispunjen najnovijim vizijama i strategijama SAP stručnjaka, novostima i aktivnostima nekih od trenutno najinovativnijih kompanija u svijetu te dobijete uvid u suradnju partnera sa SAP-om, osobito u vrijeme krize i pandemije.

Već sada je dostupna tjedna serija videa, SAPPHIRE NOW Unplugged, koja uključuje iskrene razgovore lidera, mislilaca, influencera i stručnjaka koji svojim savjetima i iskustvom pomažu u snalaženju tijekom ovih izazovnih vremena.

Možete se registrirati za SAPPHIRE NOW Vision koji se održava u ponedjeljak, 15. lipnja. U ovom djelu programa SAP direktor, Christian Klein, održat će ključno predavanje od 17 do 18 sati o uspješnom poslovanju tijekom i nakon krize koristeći SAP viziju, strategiju i inovacije. U uvodnom videu već je potvrdio SAP-ovu predanost i želju za pomaganjem klijentima kako bi kroz trenutnu krizu mogli uspješno i nesmetano poslovati, stavljajući naglasak na glavne čimbenike koji tvore inteligentno poduzeće te osiguravaju otpornost i rast u budućnosti. U utorak, 16. lipnja, od 19:30 do 20:15 sati ili u srijedu, 17. lipnja, od 9:30 do 10:30 možete se pridružiti i Q&A segmentu s Christianom Kleinom organiziranom ekskluzivno za medije i analitičare.

A emitiranju SAPPHIRE NOW Vision pograma pridružit će se i svjetski poznati glazbenik, kantautor, glumac i aktivist – Sting! Sting će se pridružiti programu iz svog kućnog studija te izvesti nekoliko svojih odabranih pjesama i opustiti se sa svima uz poseban intervju. Ova jedinstvena prilika dostupna je svim registriranim korisnicima, jednako kao i cijeli program konferencije.

Također, u ponedjeljak, 15. lipnja, po prvi puta se pokreće digitalna mreža SAPPHIRE NOW Converge s nekoliko tematskih kanala na kojima će biti dostupan sadržaj uživo i na zahtjev u kojem će SAP stručnjaci direktno dijeliti svoje uvide kroz predavanja, interakcije uživo i stručne razgovore. Moći ćete saznati više o specifičnim pričama klijenata, uključiti se u diskusije koje se odnose na probleme cijele poslovne zajednice i različitih industrija te naučiti više detalja o najnovijim inovacijama SAP-a.

Premijere tematskih kanala:

  • lipanj: Inteligentna poduzeća, Industrije, Planiranje resursa u poduzeću
  • lipanj: Financije, Upravljanje iskustvom, Iskustvo potrošača, Ljudski potencijali
  • lipanj: Platforma poslovne tehnologije, Lanac opskrbe i proizvodnja, Nabava, Mala i srednja poduzeća

Preporuka istaknutnog sadržaja koji vrijedi popratiti

Ponedjeljak, 15. lipanj

  • 17:00 sati – Keynote predavanje: SAP direktor, Christian Klein

Utorak, 16. lipanj

  • 10:00 sati – Executive Update: Uspjeh klijenata, Adaire Fox – Martin
  • 10:00 – 10:30 sati – Keynote predavanje: Srednja i Istočna Europa – Hartmut Thomsen, SAP MEE predsjednik
  • 13:30 sati – Executive Update: Klima 21, Industrija 4. NOW, Thomas Saueressig

Srijeda, 17. lipanj

  • 9:00 – 9:45 sati – Keynote predavanje: Centralna i Istočna Europa – Tom Kindermans, SAP CEE direktor, uz gostovanje direktora iz svih zemalja Centralne i Istočne Europe
  • 10:00 sati – Executive Update: SAP-ovo putovanje do inteligentnog poduzeća/Poslovna transformacija, Luka Mucic

Četvrtak, 18. lipanj

  • 10:00 sati – Executive Update: Platforma za poslovnu tehnologiju, Jürgen Müller

Podijeli

Odgovori

Top