Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

DOP

PBZ Grupa donirala suvremeni UZV uređaj Odjelu za pedijatriju našičke bolnice

PBZ Grupa, dio Intesa Sanpaolo Grupe, u sklopu svog humanitarnog projekta „Činim dobro svaki dan“ i Visa kartice sa srcem realizirala je svoju 68. donaciju.

PBZ Grupa, dio Intesa Sanpaolo Grupe, u sklopu svog humanitarnog projekta „Činim dobro svaki dan“ i Visa kartice sa srcem realizirala je svoju 68. donaciju. Predstavnici Privredne banke Zagreb i PBZ Carda: Ivan Krolo, Vilijana Belas, Andrej Bilić i Mladenka Dubravac, uručili su Općoj županijskoj bolnici Našice donaciju u iznosu od 65.996,42 eura kojom je omogućena kupnja suvremenog UZV uređaja za Odjel za pedijatriju. Radi se o opremi koja je neophodna za što uspješnije liječenje i rehabilitaciju neurorizične djece. Donacija je realizirana u suradnji s Ministarstvom zdravstva te je dio pomaganja projektu „Praćenje djece s neurorizicima“ u sklopu kojeg je PBZ Grupa realizirala 37 donacija pedijatrijskim odjelima i dječjim bolnicama diljem Hrvatske, omogućivši nabavku medicinskih uređaja za liječenje malenih pacijenata.

Zahvaljujemo se na ovoj iznimno vrijednoj donaciji Odjelu za pedijatriju Opće županijske bolnice Našice. Ovom Vašom gestom, velikom broju djece koja gravitiraju našoj ustanovi, učinili ste dostupnijom bolju i kvalitetniju zdravstvenu skrb. Doniranim suvremenim UZV uređajem, visoke kvalitete, omogućili ste pravovremenu trijažu te dijagnostiku bolesti i stanja, a samim time i liječenje. Zahvaljujem PBZ Grupi u ime Odjela za pedijatriju, svih zaposlenika OŽB Našice, naših malih pacijenata kao i njihovih roditelja“, istaknula je  voditeljica Odjela za pedijatriju Opće županijske bolnice Našice Gabrijela Rendulić Wolf, dr.  med. spec. pedijatar.

Osobito smo ponosni na naš projekt „Činim dobro svaki dan“ koji ove godine navršava petnaest godina postojanja. Po svojoj dugovječnosti, ustrajnosti i posvećenosti pomaganju zajednici ovaj projekt je jedinstven na našem tržištu, što potvrđuje i da su korisnici Visa kartice sa srcem, njegovi partneri i prijatelji te hrvatska javnost prepoznali vrijednost ovog projekta. Osmjesi kojima nas nagrađuju djeca i mladi te djelatnici bolnica i dječjih domova, kojima su donacije namijenjene, najveći su nam poticaj da i ubuduće promičemo projekt „Činim dobro svaki dan“, pomažući onima koji najviše trebaju našu pomoć. Raduje me da smo pomogli i Općoj županijskoj bolnici Našice doniravši joj suvremeni UZV uređaj koji će omogućiti bolju dijagnostiku i liječenje malenih našičkih pacijenata“, prilikom uručenja donacije istaknula je Vilijana Belas, izvršna direktorica Odnosa s javnošću i marketinga Privredne banke Zagreb.  

Donacija Općoj županijskoj bolnici Našice dio je projekta društveno odgovornog poslovanja PBZ Grupe, članice Intesa Sanpaolo Grupe, koji Grupa provodi već petnaest godina pod nazivom “Činim dobro svaki dan”. Putem ovog projekta PBZ Grupa pomaže nacionalne, dugoročne projekte za dobrobit djece i mladih te drugih osoba u potrebi Ministarstva zdravstva i Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, izdvajajući za svaku transakciju napravljenu Visa karticom sa srcem po 10 centi, bez dodatnog troška za korisnike kartice. Do sada je za projekt „Činim dobro svaki dan“ PBZ Grupa izdvojila više od 4 milijuna eura te realizirala 68 donacija, uključujući bolnice i domove socijalne skrbi diljem Hrvatske. Više informacija o postignućima projekta nalazi se na www.cinimdobro.hr.


Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.