Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Financije

PBZ: Niže kamatne stopa na kredite i novine u kreditiranju građana

U Privrednoj banci Zagreb d.d. (PBZ) nastavlja se trend smanjenja promjenjivih kamatnih stopa zbog usklađenja s novim vrijednostima referentnih stopa te će se tako po kreditima u otplati od 1. kolovoza 2016. godine primjenjivati niže kamatne stope.

Kamatne stope na kredite s valutnom klauzulom u EUR bit će niže za 0,31 p.p. za kredite s kamatnom stopom vezanom uz NRS, odnosno za 0,13 p.p. za kredite kod kojih je kamatna stopa vezana uz EURIBOR. Kamatna stopa za kredite u kunama smanjit će se za 0,10 p.p. O navedenom smanjenju kao i novoj visini mjesečne obveze Banka je obavijestila svoje klijente na ugovoreni način.

PBZ kontinuirano uvodi novine u kreditiranju građana i za istaknuti je da su u prvih šest mjeseci ove godine novi plasmani stambenih kredita zabilježili rast od 50 posto u odnosu na isto razdoblje prošle godine.

Banka je također dodatno prilagodila i kamatne stope po kreditima iz trenutno važeće ponude.

Osim dodatne prilagodbe ponude za klijente koji žele riješiti svoje stambeno pitanje ili refinancirati postojeći stambeni kredit PBZ je produžila razdoblje trajanja posebnih pogodnosti. Tako se do 30. rujna 2016. godine stambeni krediti mogu realizirati bez naknade, bez troška procjene nekretnine te uz povoljnije premije polica osiguranja. Prilikom realizacije stambenog kredita klijenti također mogu ostvariti i dodatne pogodnosti kao što su pogodnosti po tekućem računu (bez naknade  za prvu godinu korištenja ako se na isti usmjere redovna mjesečna primanja) ili pogodnosti vezane uz ugovaranje American Express kartice (bez upisnine i članarine za prvu godinu korištenja kartice).

U ponudi su i nadalje povoljni uvjeti potrošačkih kredita za opremanje nekretnine za sve korisnike postojećih ili novih stambenih kredita koji se mogu realizirati u iznosu do 100.000 kuna, na rok otplate do 7 godina, bez naknade i uz kamatnu stopu 4,99%godišnje,  fiksno (EKS 5,11% izračunat na rok otplate 7 godina, bez naknade).

Pročitajte još:

DOP

Zahvaljujući ovoj donaciji, Specijalna bolnica za ortopediju i rehabilitaciju „Martin Horvat“ Rovinj – Rovigno nabavila je suvremeni EEG uređaj koji će omogućiti ranu intervenciju...

Novosti

Svi zaposlenici obuhvaćeni su sustavom ocjenjivanja i praćenja radne uspješnosti, a preko 95% zaposlenika u protekloj je godini prošao kroz neki oblik usavršavanja.

Financije

Bliži se još jedna runda natječaja subvencioniranih stambenih kredita.

Financije

Privredna banka Zagreb d.d. (PBZ), članica Intesa Sanpaolo Grupe proglašena je za banku godine u Hrvatskoj (Bank of the Year in Croatia) –  od strane uglednog financijskog...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.