Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Pevec u Bjelovaru ponovno otvorio vrata kupcima

U Bjelovaru je danas, dva mjeseca nakon otvorenog stečaja, počeo raditi trgovački centar Peveca u stečaju u kojem je zaposleno 55 radnika.

U Bjelovaru je danas, dva mjeseca nakon otvorenog stečaja, počeo raditi trgovački centar Peveca u stečaju u kojem je zaposleno 55 radnika.

Stečajni upravitelj Darko Šket očekuje povratak kupaca koji, zbog zatvaranja Pevecova trgovačkog centra, nisu mogli kupovati mnogobrojne artikle po povoljnim cijenama.

Kako je najavljeno, 5. ožujka Pevecov centar trebao bi se otvoriti i u Zadru, gdje će biti zaposleno 45 radnika.

Radnici Peveca u Bjelovaru izrazili su zadovoljstvo ponovnim otvorenjem poslovnog centra.

Radnici su dobili jednu prosječnu plaću, a očekuje sa da bi i problem ostalih zaostataka mogao biti riješen u što skorije vrijeme.

Ukupan dug bi trebao biti poznat u svibnju

Stečajni postupak nad bjelovarskom tvrtkom Pevecom u čijem je sastavu šest trgovačkih centara, među kojima i centri u Bjelovaru i Zadru, otvoren je krajem prošle godine, a dosad je tražbine prijavilo 470 vjerovnika.

O točnoj visini duga više će se znati nakon ispitnog ročišta koje je najavljeno za početak ožujka.

Za tvrtku Pevec iz Zagreba, koja ima osam prodajnih centara, stečaj je otvoren početkom veljače, a stečajno ročište najavljeno je za svibanj, nakon čega bi se trebao znati i ukupan dug tvrtke.

Napisao

Pročitajte još:

Ljudski resursi

Kao menadžer ste svjesni da morate imati sretne i motivirane radnike da bi postigli najbolje rezultate.

Ekonomija

U 2021. pokrenuto je 3.166 stečajnih i predstečajnih postupaka (28% više nego u istom razdoblju prošle godine).

Ljudski resursi

Analizom cjelokupnog tržišta rada, uzimajući u obzir ukupan broj objavljenih oglasa za posao u prvoj polovici godine, primjetan je osjetan pad potražnje za radnom...

Edukacija

U praksi se uvijek pokaže da kandidat koji se poklapa s vrijednostima i vizijom tvrtke iskače od drugih kandidata. Uspješni poduzetnici shvaćaju da su...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.