Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Poduzeća

Pisac Jan Bolić novi je voditelj društvenih mreža u Manjguri

Talentirani riječki pisac i kreativni entuzijast, Jan Bolić, novo je pojačanje Manjgure na poziciji voditelja društvenih mreža.

Talentirani riječki pisac i kreativni entuzijast, Jan Bolić, novo je pojačanje Manjgure na poziciji voditelja društvenih mreža. Svojim bogatim iskustvom iz svijeta pisanja i digitalnog marketinga značajno doprinosi cijelom timu, što se već i pokazalo u prvim danima zajedničkog rada.

Jan će u Manjguri raditi u području digitalnog marketinga te će biti ključna karika u interakciji s publikom, vođenju društvenih mreža i kreiranju strategija u tom području. Njegove vještine komunikacije, promocije, ali i brendiranja, stečene kroz pisanje knjiga i vođenje vlastitih društvenih mreža, čine ga ekspertom u digitalnom marketingu.

“Ovaj posao me jako motivira, dat ću sve od sebe da budem sve bolji i bolji. Siguran sam da uz ovakvu ekipu koju ima Manjgura mogu jako puno naučiti, a biti dio njihovog tima za mene je ogromna čast i odgovornost. Nisam mogao ni zamisliti da ću raditi u jednoj od najboljih PR agencija u Hrvatskoj”, istaknuo je Jan Bolić, kojemu je posao u Manjguri prvo zaposlenje, a prihvatio ga je na poziv vlasnika i direktora Krešimira Macana.

“Jan svojim talentom i strašću za pisanjem, ne samo da prenosi poruke brenda na društvenim mrežama, već stvara sadržaj koji povezuje zajednicu s Manjgurom na dubljem nivou. Njegova velika pozitiva, energija i kreativnost donose svježinu cijelom našem timu i jako se radujemo zajedničkim trenucima i novim izazovima koji su pred nama”, naglasio je Krešimir Macan.

Jan je poznat po svojim inspirativnim pjesmama i proznim tekstovima, u kojima pronalazi ljepotu u svakodnevnom životu, a do sada je napisao i objavio šest knjiga koje se kreću od poezije do kriminalističkih romana. Njegove „self-help“ knjige nude uvid i praktične savjete o tome kako prevladati izazove, postići ciljeve i ostvariti život koji zaista želimo živjeti. Kroz njegove riječi, čitatelji otkrivaju važnost samospoznaje, samoprihvaćanja i samoljubavi kao ključnih elemenata osobnog rasta.

Prva knjiga poezije “Trenutci” (2016.) označila je početak njegovog puta kao pisca. Slijedila je zbirka poezije i kratkih zapisa “Može biti lijepo” (2017.). Njegov prvi kriminalistički roman “Težina stvarnosti” objavljen je 2018., a zatim je napisao knjigu kratkih proznih zapisa o životu “Život koji želiš živjeti” (2020.). Drugi kriminalistički roman “Štakori” objavljen je 2022. Posljednja knjiga, za sada njegova najdraža, je “Dan po dan” (2023.), gdje opisuje kako je pobijedio strah za vrijeme teške zdravstvene krize i svojim spoznajama ohrabruje druge da u nepovoljnim okolnostima pronađu hrabrost za borbu i pobjedu.


Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.