Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Industrija

Playrix proglašen trećom najuspješnijom tvrtkom mobilne gaming industrije

U regiji Europe, Bliskog istoka i Afrike, Playrix je pozicioniran kao prvi mobilni izdavač.

Playrix Croatia
Playrix Croatia

Međunarodna mobile game developing tvrtka Playrix proglašena je trećim mobilnim izdavačem na globalnoj razini, odmah nakon kineskih tvrtki Tencent i NetEase koje više godina zaredom drže vrh ljestvice. U regiji Europe, Bliskog istoka i Afrike, Playrix je pozicioniran kao prvi mobilni izdavač. Pozicioniranjem na prestižnoj listi, Playrix je osvojio Level Up Top Publisher nagradu temeljem podataka koje na godišnjoj razini priprema analitička tvrtka AppAnnie. Riječ je o nagradi kojom se nagrađuju najinovativnije i najuspješnije svjetske tvrtke mobilne industrije.

„Izuzetno smo ponosni na ostvareni uspjeh i dobivenu nagradu. Level Up Top Publisher je prestižno priznanje koje potvrđuje da su stručna javnost i korisnici prepoznali Playrix kao jednog od najvažnijih dionika mobile gaming industrije na svjetskoj razini. Biti prepoznat kao jedna od top tri svjetske sile mobile gaming industrije smatramo najvećom potvrdom kvalitete i popularnosti Playrix igara i ponosni smo na rad naših kolega, kao i sveukupnom doprinosu industriji u cijelosti. Svakako želim naglasiti da je posebna čast što je naš tim Playrix Croatia dio vrhunske svjetske mobile game kompanije kao što je Playrix i veselimo se svakom sljedećem uspjehu“, zaključio je Dejan Radić, direktor Playrix Croatia.

Dejan Radić Playrix Croatia

Među najvećim uspješnicama Playrixa su mobilne igre poput Gardenscapes, Homescapes, Township, Fishdom, Wildscapes i Manor Matters. Hrvatska podružnica Playrix Croatia kao dio međunarodne tvrtke Playrix, usmjerena je na razvoj visokokvalitetnih mobilnih igara.


Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.