Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

PMI Forum u Zagrebu okuplja voditelje projekata iz regije

Na PMI Forumu već se tradicionalno dodjeljuje i Nagrada za projekt godine. Riječ je o priznanju struke za najbolje vođen projekt te za najbolje projektne rezultate ostvarene u Hrvatskoj.

U zagrebačkom Plaza Event Centru (ex. Hypo centar) od 13. do 15. studenoga 2017. održat će se PMI Forum „Vještine iz rukava uspješnog voditelja projekata“. Očekuje se da će 11. konferencija voditelja projekata okupiti oko 500 sudionika iz cijele regije koji će kroz predavanja, radionice i panele uz sudjelovanje domaćih i stranih govornika imati priliku usavršiti svoje znanje u području upravljanja projektima.

Trodnevni program uključuje cjelodnevnu radionicu koju će voditi Antonio Bucero. Bucero je nezavisni konzultant za projektni menadžment s 22 godine iskustva vođenja projekata širom svijeta te autor devet stručnih knjiga o upravljanju projektima. Tijekom radionice podijelit će svoje znanje o tome kako razvijati vještine utjecanja na ljude i na taj način imati više uspjeha u upravljanju projektnim timovima i steakholderima. PMI Forum uključuje i još nekoliko cjelodnevnih radionica usmjerenih na neposredno stjecanje praktičnih znanja za sudionike. Konferencijski dan donosi niz predavanja i primjera uspješnih projekata, uvid u trendove te panel diskusije na temu projektnog menadžmenta. U programu će sudjelovati brojni domaći i strani predavači koji će podijeliti svoja znanja i iskustva. Tijekom panela na kojem će sudjelovati projekt menadžeri iz Europske Unije sudionici će moći usporediti svoja iskustva s iskustvima kolega iz drugih zemalja te saznati kakvi su uvjeti za razvoj karijere na tržištima EU.

Na PMI Forumu već se tradicionalno dodjeljuje i Nagrada za projekt godine. Riječ je o priznanju struke za najbolje vođen projekt te za najbolje projektne rezultate ostvarene u Hrvatskoj. Najbolji projekt odabire Povjerenstvo koje imenuje Izvršni odbor PMI udruge Hrvatska, a kriteriji su definirani Pravilnikom. Prijave projekata su u tijeku na http://pmi-croatia.hr/hr/poy pa zainteresirani mogu nominirati svoj projekt.

Forum organizira udruga PMI Hrvatska koja se bavi promocijom razvitka i unaprjeđenja upravljanja projektima u Hrvatskoj. PMI Hrvatska ima gotovo 300 članova i čini ogranak globalne organizacije Project Management Institute, vodeće svjetske organizacije za projektni menadžment sa sjedištem u SAD koja broji više od 470 000 članova širom svijeta.

Pročitajte još:

Edukacija

Ovogodišnji PMI Forum najveći je događaj u zemljama u okruženju s tematikom upravljanja projektima, čime Zagreb postaje središte razmjene iskustava vrhunskih projektnih menadžera.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.