Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Početak suradnje Grada Zagreba i austrijske pokrajine Koruške

Kongres o medicini usmjerenoj prema osobi održavat će se od 7. do 10. studenog u zagrebačkom hotelu Westin, pod pokroviteljstvom Grada Zagreba.

Kongres o medicini usmjerenoj prema osobi održavat će se od 7. do 10. studenog u zagrebačkom hotelu Westin, pod pokroviteljstvom Grada Zagreba.

U povodu Međunarodnog kongresa o medicini usmjerenoj prema osobi, koji se po prvi puta održava u Hrvatskoj, u četvrtak, 7. studenog, u 8,30 sati, u zgradi Gradske uprave, dvorana 372, Trg Stjepana Radića 1, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, sa suradnicima, primit će ministricu zdravlja Koruške dr. Beate Prettner te sudionike Kongresa. Prijem kod gradonačelnika označit će i početak suradnje Grada Zagreba i austrijske pokrajine Koruške na području razvoja palijativne medicine i gerijatrije, s mogućnošću zajedničkog sudjelovanja u europskim projektima.

Uz ministricu dr. Prettner, prijemu će, između ostalih, prisustvovati i voditelj razvoja palijativne medicine u Koruškoj prof. dr. Rudolf Likar, voditelj razvoja gerijatrije u Koruškoj dr. Georg Pinter, direktor SANICADEMIA-e mr. Karl Wulz, nadbiskup riječki Msgr. Ivan Devčić, te dopredsjednik Organizacijskog odbora Kongresa prof.dr. Veljko Đorđević.

Inače, Kongres o medicini usmjerenoj prema osobi održavat će se od 7. do 10. studenog u zagrebačkom hotelu Westin, pod pokroviteljstvom Grada Zagreba. Eminentni skup okupit će sudionike iz 29 zemalja, stručnjake i predstavnike udruga bolesnika, a očekuje se i donošenje dokumenata i odluka vezanih uz načine buduće edukacije kako studenata, tako i zdravstvenih profesionalaca, bolesnika i šire javnosti temeljne na konceptu medicine usmjerene prema osobi.


Napisao

Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.