Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Počinje realizacija strateški najvažnijeg projekta SPAR-a u Hrvatskoj

SPAR Hrvatska u Donjoj Zdenčini kreće s izgradnjom prve faze logističkog centra na više od 75.000 kvadrata. Investicija u projekt veća je od 100 milijuna eura, a u prvoj fazi upošljavat će oko 500 djelatnika.

SPAR Hrvatska otvara novo poglavlje svoga poslovanja, kojim potvrđuje poziciju jednog od vodećih trgovačkih lanaca. U Donjoj Zdenčini, općina Klinča Sela u Zagrebačkoj županiji službeno je započela izgradnja najvećeg – SPAR logističkoga centra – u Hrvatskoj. Investicija u projekt, veća od 100 milijuna eura, uvelike će unaprijediti i olakšati poslovanje kompanije za koju je efikasna logistika izuzetno važna.

Na površini od 410.000 kvadratnih metara, lokaciji odlično prometno povezanoj cestama i u blizini javnoga gradskog prijevoza i željezničke pruge, gradi se objekt od više od 75.000 kvadratnih metara. Ukupni kapaciteti skladišta iznose preko 100.000 paleta. Kad centar bude izgrađen, a što se planira do kraja 2024. godine, znatno će se unaprijediti i olakšati poslovanje kompanije. Obilježavanju početka gradnje SPAR logističkog centra uz Danijela Vidiša, člana uprave SPAR Hrvatska prisustvovali su Miljenko Vučković, načelnik općine Klinča Sela i Stjepan Kožić, župan Zagrebačke županije.

Izgradnja SPAR logističkog centra predstavlja strateški najvažniji projekt za nas u SPAR-u. S obzirom na visinu investicije i brojnost uposlenih vjerujem da je riječ i o trenutno najvećem projektu u Zagrebačkoj županiji i općini Klinča Sela“, kaže član Uprave SPAR Hrvatska Danijel Vidiš.

„Zahvaljujući SPAR-ovoj investiciji, koju je odlučio realizirati na području Općine Klinča Sela, možemo govoriti o početku velikog investicijskog ciklusa na ovom području. Drago nam je da je SPAR prepoznao upravo ovu lokaciju i nas kao partnere za uspješnu realizaciju ovog velikog projekta, čijom realizacijom ćemo uvelike povećati zaposlenost“, izjavio je Miljenko Vučković, načelnik Općine Klinča Sela.

„Niz godina pozicioniramo našu županiju kao poželjnu destinaciju za ulaganje, a upravo ovakve investicije znak su da idemo u dobrom smjeru. Zahvaljujem investitorima što su prepoznali naš gospodarski potencijal“, rekao je Stjepan Kožić, župan Zagrebačke županije.

Zahvaljujući učinkovitosti suradnje i efikasnoj podršci lokalne samouprave na čelu s načelnikom Miljenkom Vučkovićem omogućen je brzi početak realizacije ovog visokovrijednog projekta“, zaključio je Danijel Vidiš, član Uprave SPAR Hrvatska.

Pročitajte još:

Poduzeća

S ukupnim prihodom od 45,4 milijarde dolara za fiskalnu godinu koja je završila u lipnju 2022., globalna konzultantsko-revizorska tvrtka EY ostvarila je povećanje od...

DOP

Kampanja je usmjerena na podizanje svijesti o važnosti smanjenja otpada od hrane u kućanstvima

Turizam

Terme Sveti Martin ponovo dokazuju kako su lider razvoja turizma na sjeveru Hrvatske, što potvrđuje nova prestižna međunarodna nagrada, dodijeljena od strane organizacije ESPA...

Financije

Indeks digitalnih plaćanja pruža holistički pregled digitalizacije plaćanja potrošača u Hrvatskoj kroz tri dimenzije, tzv. podindeksa – infrastrukturu, upotrebu i znanje potrošača – sve...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.