Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Nekretnine

Podijelite sa ZGRADOnačelnik.hr-om svoja razmišljanja!

U posljednjih godinu dana organizirali su brojne događaje, napisali stotine tekstova, odgovorili na još više mailova i poruka u kojima su ih molili pomoć jer zgrada ima problem, a svima poručuju – ne brinite se, ZGRADOnačelnik.hr vam ‘drži leđa’.

Nekome možda zvuči beznačajno, a nekome ‘wow’. Neki kažu da s tri godine beba postaje dijete, onda izgleda da su na dobrom putu. Da, da, treba im još mnogo do punoljetnosti kao i do ‘zlatnih godina’, ali vjeruju da s navršene tri itekako pokazuju ozbiljnost i ukazuju povjerenje. SRETAN IM ROĐENDAN!

Povodom svojeg trećeg rođendana, ZGRADOnačelnik.hr vas poziva da u rođendanskom mjesecu upravo VI podijelite s njima SVOJA promišljanja te im do 14.10.2023. na mail mailto:[email protected] pošaljete vaš osvrt za rubriku 'Komentari i mišljenja', a na temu:
Koje korake bi trebalo (i tko bi trebao) poduzeti u sljedećih godinu dana da bi jedna nekretnina (višestambena, poslovna, javna zgrada, obiteljska kuća) ili naselje/grad bili uspješniji, bolji, održiviji, funkcionalniji, a njihovi stanovnici odnosno (su)vlasnici sretniji?

Inače, rekli bismo da je u tri godine od pokretanja, ZGRADOnačelnik.hr postao centralno mjesto, savjetodavno-edukativno-informativni servis za sve suvlasnike nekretnina u Hrvatskoj. Kako kažu, možda pretjeruju u frazi ‘centralno mjesto’, no istinski vjeruju i nadaju da je to tako. Svakoga dana se trude se svojim objavama, ali i brojnim projektima, suvlasnicima zgrada u Hrvatskoj približiti tu zgradu, odgovornost koju imaju prema njoj, obaveze koje moraju ispunjavati, ali i projekte koje mogu provoditi. Kada kažu ‘zgrada’, misle na sve objekte koje imaju zidove i krov, dakle, privatne, javne i poslovne zgrade te obiteljske kuće.

Jer ‘džabe’ vama vaša četiri zida ako ne pazite na cijelu zgradu!

U posljednjih godinu dana organizirali su brojne događaje, napisali stotine tekstova, odgovorili na još više mailova i poruka u kojima su ih molili pomoć jer zgrada ima problem, a svima poručuju – ne brinite se, ZGRADOnačelnik.hr vam ‘drži leđa’.

Godina ima 365 dana, a oni barem dvostruko toliko ideja, projekata i želja. Vjeruju da će u idućih godinu dana raditi još više, kreirati još zanimljivih i edukativnih projekata te nastaviti širiti znanje. Zahvaljuju svima što ih pratite i podržavate – nastavite tako i dalje!

Osim što zahvaljuju svojim čitateljima kojih je danas oko 80 tisuća mjesečno, posebno se zahvaljuju svojim partnerima i pratiteljima na društvenim mrežama:

Što kažete, jesu li na dobrom putu?


Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.