Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Podravki pripojena tri društva s ograničenom odgovornošću

Podravka je putem Zagrebačke burze izvjestila da su joj pripojena društva s ograničenom odgovornošću – Poni, Podravka inženjering i Koti nekretnine, čime ta društva prestaju postojati.

Podravka je putem Zagrebačke burze izvjestila da su joj pripojena društva s ograničenom odgovornošću - Poni, Podravka inženjering i Koti nekretnine, čime ta društva prestaju postojati.

Temeljem rješenje varaždinskog Trgovačkog suda od 2. siječnja društvu Podravka d.d. pripojena su društva Poni d.o.o., Podravka inženjering d.o.o. i Koti nekretnine d.o.o., navodi se u obavijesti Podravke.

Danom upisa pripajanja u sudski registar pripojena društva prestaju postojati, a Podravka d.d. kao jedini član, imatelj 100 posto udjela u navedenim društvima, postaje pravni sljednik pripojenih društava.


Napisao

Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.