Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Poduzeća Httpool i LinkedIn najavljuju sudjelovanje u 17 država srednje i istočne Europe

Httpool s oduševljenjem najavljuje sklapanje partnerstva s poduzećem LinkedIn koje je slovensko poduzeće imenovalo ekskluzivnim zastupnikom oglašivačkog prostora na području 17 država srednje i istočne Europe. Uz Sloveniju i Rusiju, partnerstvo uključuje i Grčku, Albaniju, Mađarsku, Bosnu i Hercegovinu, Bugarsku, Hrvatsku, Češku, Slovačku, Makedoniju, Rumunjsku, Srbiju, Ukrajinu, Latviju, Estoniju te Litvu. Agencije i oglašivači odsad će s pomoću Httpoola moći u potpunosti iskoristiti prilike koje nudi LinkedIn.

LinkedIn je s više od 384 milijuna korisnika u više od 200 država najveća internetska mreža poslovnih korisnika u svijetu. Prepoznali smo snažan rast LinkedIn platforme u srednjoj i istočnoj Europi koja je dostupna na 24 jezika, među ostalima i na češkom, rumunjskom te ruskom jeziku. Oglašivači u regiji sada mogu uz podršku Httpoola preko LinkedIna pristupati potencijalnim potrošačima i kontaktima iz poslovnog svijeta.

Fredrik Bernsel, direktor prodaje regije EMEA u LinkedInu, pojasnio je pri sklapanju suradnje: „Željeli smo proširiti svoje usluge te oglašivačima u regiji omogućiti da se još više povežu s našim aktivnim poslovnim korisnicima na tržištima srednje i istočne Europe. Za ekskluzivnu suradnju s Httpoolom odlučili smo se zbog jake geografske prisutnosti poduzeća na svim spomenutim tržištima, ali i zbog njegovih iznimnih referenci.“

„Oduševljeni smo prilikom koju nudi suradnja s LinkedInom što u potpunosti odgovara našoj „cross-channel“ poziciji. Zapravo, Httpool će kroz partnerstvo svojim oglašivačima omogućiti pristup ekskluzivnoj mreži poslovnih korisnika i oglašivačkim prilikama s jednoga mjesta“, dodaje Aljoša Jenko, osnivač i direktor grupe Httpool.

Pročitajte još:

Edukacija

Koristeći podatke s LinkedIna i Burning Glass Institutea, Microsoft je analizirao oglase za poslove da detektira šest poslova za kojima postoji najveća potražnja.

Novosti

Sociolog Mark Granovetter skovao je izraz ‘snaga slabih veza’ koji označava fenomen pri kojemu se cjelokupne prijateljske mreže preklapaju što je jača bliskost između...

Edukacija

Kao i većina, sigurno i ti imaš aktivan Facebook ili Instagram korisnički račun. Pitanje zato glasi – jesi li i na LinkedIn-u?

Novosti

Vjerujemo da LinkedIn ne trebamo posebno predstavljati. 

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.