Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Poduzetnički podcast #radimposvom Tee Zavacki okuplja zajednicu od 25 tisuća poduzetnika i kreativaca

Od pokretanja ovaj nišni podcast ima više od 100.000 pregleda na YouTubeu te više od 55.000 preuzimanja na podcast platformama, a epizode se s nestrpljenjem iščekuju svake srijede.

Jedan od najslušanijih poduzetničkih podcasta u Hrvatskoj i regiji, #radimposvom etablirane poduzetnice i biznis mentorice Tee Zavacki u novoj sezoni predstavlja ‘osvježeni’ koncept u kojem će osim savjetovanja poduzetnika ugostiti inspirativne predstavnike javnog života, umjetnosti, novinarstva, glazbe, znanosti i poduzetništva.

Mišljenje kako uspješni poduzetnici moraju raditi dvoznamenkasti broj sati dnevno, pritom zaboravljajući vlastite potrebe, hobije i slobodno vrijeme sve više nastojimo ostaviti u prošlosti. Tea svojim radom pokazuje kako postoji balans između privatnog i poslovnog te da je isti poželjan. U čemu je njezina tajna jednom tjedno otkriva kreirajući podcast koji nije ostao neprimijećen.

Od pokretanja ovaj nišni podcast ima više od 100.000 pregleda na YouTubeu te više od 55.000 preuzimanja na podcast platformama, a epizode se s nestrpljenjem iščekuju svake srijede.

Govoreći o podcastu, Tea Zavacki ističe: “Budući da svakodnevno podržavam poduzetnike u razvoju njihovog poslovanja, #radimposvom podcast je prilika da dio tih primjera i strategija iz prakse podijelim sa širom zajednicom. Poduzetništvo je za mene definicija izazovne i ispunjavajuće karijere i ako kroz #radimposvom podcast mogu doprinijeti razvoju poduzetničke kulture u regiji – nitko sretniji od mene!”

Kroz godine rada, Tea je okupila vjernu zajednicu pratitelja i klijenata koji dokazuju kako je poduzetnička zajednica u regiji aktivna i spremna rasti i raditi na sebi s ciljem ostvarivanja pozitivnih promjena u svom okruženju.

Prva epizoda s gostima bit će dostupna već krajem godine, a Tea poziva sve ljubitelje podcasta i zainteresirane slušatelje da se pridruže ovom audio putovanju otkrivanja vlastitog poduzetničkog potencijala i građenju biznisa – po svom.

Sve epizode podcasta dostupne su na streaming servisima te YouTubeu, dok novosti #radimposvom brenda možete pratiti na Teinim službenim stranicama i društvenim mrežama.


Pročitajte još:

Lifestyle

Postoje određene navike i osobine koje svi vrhunski vođe imaju, od kojih je Inc.com izabrao 12 najbitnijih.

Ljudski resursi

Uvijek imajte na umu da vam je cilj postići dogovor. Svakako ne pristajte na prvu ponudu, no pazite a vaše ne u konačnici ne...

Lifestyle

Ako želite napredovati u životu, morate se riješiti određenih stvari i trebate zamijeniti trenutne životne poglede novima.

Lifestyle

Svijetu ne treba još jedan loš vođa koji negativno utječe na zaposlenike, njihovo zdravlje, klijente i tvrtku.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.