Izdvojeno

Pogledajte čestitku kojom Poljska želi dobrodošlicu Hrvatskoj

Povodom Hrvatskog pristupanja Europskoj Uniji, trenutno predsjedavajuća zemlja snimila je prigodnu čestitku i poručila “Dobrodošli, Hrvatska”.

Povodom Hrvatskog pristupanja Europskoj Uniji, trenutno predsjedavajuća zemlja snimila je prigodnu čestitku i poručila "Dobrodošli, Hrvatska".

U video čestitci objavljenoj na internetskoj stranici poljskog predsjedništva prikazane su poruke Poljaka  i riječi dobrodošlice budućoj 28. članici Unije.

Poljaci se nadaju kako će prijateljstvo dvaju zemalja sada dodatno ojačati te se nadaju da ćemo Europskoj Uniji donijeti malo sunca i radosti. Nisu izostale ni čestitke na kvalificiranju za Euro 2012.

Projekt je sponzoriralo poljsko Ministarstvo vanjskih poslova uz partnerstvo Ureda Europske komisije u Poljskoj.

Click to comment

Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Ljudski resursi

Beznačajne sitnice, koju većina ignorira i dopušta da tijekom vremena izblijede, zapravo mogu biti jako važne u građenju karijere.

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version