Poklanjamo vam Digital Takeover!

Najveći regionalni inovacijski i transformacijski summit Digital Takeover 2020 seli u digitalno okruženje. Zbog epidemiološke situacije i brige za zdravlje svih sudionika, ovaj veliki spektakl odvijat će se online, a za sve zainteresirane te željne novih znanja i iskustava osigurano je besplatno praćenje – Digital Takeover 2020 trajat će od 7. do 11. rujna.

Preuzmite svoje ulaznice – poklanjamo vam vrhunski program

U pet dana summita donosimo vam preko 24 sata programa u kojem sudjeluje 65 stručnjaka iz svijeta biznisa, marketinga, inovacija, blockchain tehnologije, fintecha, retaila, medicine, medija i drugih industrija. Poslušajte inspirativne priče o uspjehu, najnovija dostignuća kao i pogled na budućnost iz različitih kuteva poznatih stručnjaka i inovatora. Među njima se nalaze i keynote predavači kao umjetnik i performer StelarcMarc Randolph, suosnivač globalnog diva Netflix, hrvatski astronom Korado Korlević te mnogi drugi.

Digital Takeover 2020 otkriva novog keynote predavača – Emil Tedeschi, Predsjednik Atlantic Grupe. 

Tedeschi će održati inspirativno predavanje pod nazivom ‘No crystal ball’ u kojem će ispričati svoju inspirativnu priču, njegov poslovni put do vrha. Jedan je od najuspješnijih biznismena u Europi, podijelit će svoje iskustvo u poslovanju u kojem uvijek treba imati rješenje u rukavu za najgore situacije.

Vrhunski live stream te dodatni video materijal

Svoje besplatne ulaznice, odnosno link za pristup summitu možete osigurati u Entrio sustavu. Svi koji preuzmu ulaznicu moći će svaki dan uživati u live streamu, a dodatno je Digital Takeover 2020 upotpunjen i bogatom videotekom gdje se na zahtjev može pogledati dopunski sadržaj programa summita.

Za ovogodišnji Digital Takeover treba vam samo online prijava i potpuno besplatno osiguravamo vam više od 24 sata novih znanja, iskustava i inspiracije. Iz prve ruke imate priliku poslušati neke od najvećih inovatora današnjice, ali i čuti kako primjerice, unaprijediti svoje poslovanje ili se pak, uspješno othrvati izazovima koji nam se kontinuirano nameću.
Stoga, rezervirajte si vrijeme svaki dan od 7. do 11. rujna jer Digital Takeover nikada nije bio dostupniji, bogatiji i inspirativniji.

Više o cijelom programu i predavačima saznajte na www.digitaltakeover.hr

Podijeli

Odgovori

Top