Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ekonomija

Pokrenuta online platforma za prodaju domaćih proizvoda na području cijele Hrvatske

Locavore.hr je poseban po tome što na jednom mjestu okuplja sve proizvođače koje kupci mogu pretraživati na različite načine, pa i na osnovu mikro-lokacije na kojoj se kupac nalazi.

Uslijed krize ponude i opskrbe domaćih poljoprivrednih proizvoda uzrokovane pandemijom virusa COVID-19 diljem svijeta, pa tako i Hrvatske, pojavio se opravdan strah kupaca za nestašicom  i nemogućnošću kupnje kvalitetnih i lokalno uzgojenih namirnica.

Kako bi doskočili ovom problemu i potaknuli korištenje sigurnih – digitalnih alata, uspostavljena je jedinstvena besplatna web platforma locavore.hr/o-nama koja omogućuje kupnju i promociju domaćih proizvoda naših OPG-ova. Radi se o online destinaciji koja ima za cilj okupiti sve domaće proizvođače na području cijele Hrvatske kako bi u konačnici kupcima omogućili jednostavan pregled ukupne ponude i kontakt s proizvođačima radi dogovora oko ostvarenja kupnje i dostave. Na taj način, locavore.hr/ istovremeno rješava probleme OPG-ova, koji uslijed odluka o ograničavanju prodaje te međugradskog kretanja imaju otežano poslovanje, ali i probleme kupaca kojima je onemogućeno kretanje u potrazi za domaćim i autohtonim proizvodima.

U ovoj jedinstvenoj i izvanrednoj situaciji, mogućnost nastavka poslovanja i prodaje je izrazito važna. Upravo zbog toga, bilo da prodajete voće i povrće, domaći pršut, maslinovo ulje ili domaće meso – Locavore.hr je vaše novo prodajno mjesto. Locavore.hr je poseban po tome što na jednom mjestu okuplja sve proizvođače koje kupci mogu pretraživati na različite načine, pa i na osnovu mikro-lokacije na kojoj se kupac nalazi. Tako je i sam naziv platforme nastao kroz ideju koja stoji iza jedinstvenog pokreta, istoimenoga naziva Locavore koji se zalaže za konzumaciju lokalno uzgojenih namirnica.

Želja nam je solidarizirati se s brojnim malim lokalnim proizvođačima koji su, kao i većina poslovnih subjekata, pogođeni nenadanom krizom i obustavom prodaje. locavore.hr/ im nudi jednostavan način prodaje i kreiranja jedinstvenog profila na našoj platformi, a sve u cilju prodaje i promocije.

Pozivamo sve proizvođače i OPG-ove da se registriraju na https://www.locavore.hr/proizvodac.

Pozivamo kupce da podrže domaće proizvođače putem ove platforme te tako osiguraju zalihu kvalitetnih, domaćih proizvoda za zdraviji i otporniji imunitet koji nam je svima potreban u ovim vremenima.

Pročitajte još:

Ekonomija

Dalmatinska zemlja posvuda je škrta, ali to ne vrijedi za dolinu Neretve. 

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.