Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ljudski resursi

Posao.hr donosi 10 primamljivih poslovnih prilika

Aktualno tražite posao? Portal posao.hr ima aktualno rješenje za vas!

Aktualno tražite posao? Portal posao.hr ima aktualno rješenje za vas! I ovog tjedna donosi vam 10 primamljivih poslovnih prilika. Sretno!

Kamp Šimuni d.o.o. zapošljava Booking agenta (m/ž) u Zagrebu i u kampu Šimuni na otoku Pagu. Posao uključuje rad u rezervacijskom sustavu, odgovaranje na e-mailove s ciljem prodaje turističkih kapaciteta te pružanje informacija o smještajnim jedinicama. Prijave traju do 30.09.2023.    

Gi Group Staffing Solutions zapošljava Tehničara za telekomunikacije (m/ž). Mjesto rada nalazi se na više lokacija u Hrvatskoj. Prijave se zaprimaju do 18.10.2023. U opisu posla se nalazi osiguranje funkcija telekomunikacijskih mreža i korisničke opreme kod privatnih korisnika.

Style Door d.o.o. zapošljava Voditelja prodaje (m/ž). Traže proaktivnu i komunikativnu osobu s višegodišnjim iskustvom u vođenju prodaje koja će biti odgovorna za upravljanje i organiziranje prodaje. Poslodavac nudi nagrade i poticaje za ostvarene rezultate. Mjesto rada je Zagreb. Prijaviti se možete do 29.09.2023.

Kubak Stil d.o.o.  zapošljava Asistenta prodaje (m/ž) u Zagrebu, Zadru i Rijeci. Od kandidata očekuju ljubaznost, izražene komunikacijske vještine, spremnost na timski rad, kolegijalnost i fleksibilnost. Prijave traju do 26.09.2023.      

Hervis d.o.o. zapošljava Prodavača / specijalista za biciklizam (m/ž) u Šibeniku. Djelatnik na ovoj poziciji zadužen je za prodaju robe i savjetovanje kupaca. Poslodavac nudi mogućnost dodatnog bonusa pri postizanju planiranih rezultata do 200€ mjesečno te besplatno sudjelovanje na sportskim događajima pod pokroviteljstvom Hervisa. Prijavite se do 06.10.2023. 

Simps’ S d.o.o. zapošljava Knjigovodstveno – administrativnog referenta (m/ž). Posao se obavlja u Zagrebu. Prijave se zaprimaju do 26.09.2023. Od kandidata očekuju minimalno dvije godine radnog iskustva u obavljanju računovodstveno-knjigovodstvenih poslova te izražene organizacijske sposobnosti i sposobnost upravljanja vremenom.

Manpower zapošljava Prodavača na postsezoni (m/ž). Mjesto rada je cijela Hrvatska, a prijave se zaprimaju do 11.10.2023. Poslodavac nudi osiguran i besplatan smještaj, uvođenje u posao i mentorstvo te mogućnost dodatnog usavršavanja i razvoja.

Auto Salon Toš traži Perača vozila – Domara (m/ž). Opis posla uključuje pranje vozila samo za potrebe autosalona, održavanje radionice i okoliša. Poslodavac nudi stalni radni odnos i rad u ugodnom okruženju. Mjesto rada je Sesvete, a prijaviti se možete do 03.10.2023.

Workforce Ljudski Potencijali zapošljava na poziciji Business Development Consultant (m/f). Posao se obavlja u Hrvatskoj. Prijave se zaprimaju do 18.10.2023. U opisu posla nalazi se razvijanje proizvoda i tržišnih aktivnosti za teritorij alociranih partnera. Pogodnosti ovog posla su službeni automobil, životno osiguranje i bonus na plaću.

Mamut Fortis d.o.o. / Arena zapošljava Operatera / Blagajnika u kladionici (m/ž) u Kaštelu Lukšiću. Glavni zadaci uključuju primanje uplata igrača i izdavanje listića igračima, preuzimanje dotacija, obavljanje blagajničkih poslova u poslovnici te održavanje zaliha potrošnog materijala. Prijavite se do 30.09.2023.

Zavirite na posao.hr web-page i razgledajte ostatak bogate ponude poslova. Sretno u pretraživanju!


Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.