Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ekonomija

Posebno izdanje Startup srijede na tvrđavi Barone

Na poziv gradonačelnika Grada Šibenika g. Željka Burića i Hrvoja Bujasa, koordinatora udruge Startup Šibenik u srijedu 13. srpnja u 19 h na poznatoj šibenskoj tvrđavi Barone održat će se posebno izdanje Startup srijede. U organizaciji Hrvatske mreže poslovnih anđela (CRANE) i Grada Šibenika, Startup srijeda donosi zanimljivu panel raspravu na temu „Kako privući poslovnog anđela i osigurati investiciju“ te predstavljanje startupova udruge Startup Šibenik.

Na pitanje kako privući poslovnog anđela, koje brojni poduzetnici često postavljaju, odgovorit će Davorin Štetner, predsjednik CRANE-a, Hrvoje Prpić i Saša Cvetojević, članovi Upravnog odbora CRANE-a te Hrvoje Bujas, osnivač Crnog Jajeta i goHomea. Nakon panel rasprave svaki od startupova imat će 3 minute vremena za pitch te 3 minute vremena za pitanja i komentare poslovnih anđela.  Startup srijeda ujedno je i odlično mjesto za networking te prilika svim sudionicima da iz prve ruke saznaju sve što ih zanima o aktivnostima poslovnih anđela te njihovom odnosu sa startupovima.

Istog dana održat će se i četvrti po redu CRANEbrunch na kojem se okupljaju članovi CRANE-a (redom uspješni poduzetnici i investitori), partneri CRANE-a, predstavnici Grada Šibenika i mjerodavnih institucija s ciljem razgovora o prijedlozima i mjerama za poboljšanje poslovne klime te olakšavanju investicija.

Posebnu čar ovoj Startup srijedi daje i lokacija održavanja, tvrđava Barone koja je 2016. godine revitalizirana kako bi postala jedinstveno mjesto povezivanja prošlosti, sadašnjosti i budućnosti prikazujući okolnosti presudnog povijesnog trenutka kroz visoku tehnologiju, ujedno promovirajući slavnu mediteransku prehranu i način života. Startup srijeda otvorena je za sve zainteresirane, a ulaz je besplatan.

Više informacija može se potražiti na službenoj web stranici CRANE-a: http://www.crane.hr/


Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.