Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

Postoji i dobra priča o kavi

Prema International Coffee Organization (2016), godišnja potrošnja kave po stanovniku u Hrvatskoj iznosi 5,3 kg.

Na našim je prostorima poznata tradicija druženja uz kavu, pričanja uz kavu. Na „kavu“ odlaze čak i oni koji je ne piju, jer nema bolje priče do priče uz kavu. No, postoji i dobra priča o kavi.

Od prošle godine kada su bio&bio trgovine prezentirale prvu organsku „to go“ ponudu na našem tržištu, upravo je posebna kava koja se ondje služi privukla veliku pažnju Zagrepčana.

„bio&bio sinonim je za beskompromisnu kvalitetu, posvećenost i edukaciju. Tako pristupamo i našoj kavi  koju Cogito Coffee Roasters posebno odabiru baš za nas“, rekla je Žana Hinek, voditeljica poslovanja bio&bio trgovina.

Dobra priča o kavi je još bolja kada je jedan od kriterija odabira  fair trade načelo, što znači da su svi ljudi u lancu proizvodnje ove kave pravedno tretirani i plaćeni. Ova kava je bez gorčine – u svakom smislu. U bio&bio cafeu služi se fair trade organska kava iz Hondurasa  koja ima specifičan profil okusa: puna, čokoladna, suptilne note voća, bez gorčine.

Specifičan je i njezin okus, način kako se kuša, kako se u njoj uživa… Ukratko, ova priča otkriva sasvim novi pogled na kavu koji će se svidjeti onima koji su spremni zaljubiti se. I zato je ovo kava o kojoj se puno priča.

A one koji žele uživati u njezinu okusu kod kuće radovat će vijest da će od listopada u ponudi bio&bio trgovina biti dostupna pakiranja mljevene Cogito Honduras kave, pripremljene prema načelima dobre priče o kavi.


Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.