Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Potpisan sporazum o pridruživanju Nacionalne udruge obiteljskih i malih hotela i HUP-a

U Hrvatskoj ih je oko 400, a njih dvjestotinjak članovi su Nacionalne udruge obiteljskih i malih hotela.

Podizanje razine konkurentnosti obiteljskog i malog hotelijerstva i stvaranje povoljnijeg poslovnog okruženja za srednje i male poduzetnike u turizmu ciljevi su suradnje Nacionalne udruge obiteljskih i malih hotela i Hrvatske udruge poslodavaca (HUP-a). Dvije su udruge, u okviru prvog „Kongresa obiteljskih i malih hotela i onih koji će to postati“ nedavno održanom u Zagrebu, potpisale sporazum kojim je Nacionalna udruga obiteljskih i malih hotela postala pridruženi član HUP-a.

„Ovim sporazumom konsolidira se poslodavačka scena, te osigurava dodatna profesionalna infrastruktura za članove Nacionalne udruge malih i obiteljskih hotela, a HUP postaje brojniji za stotinjak novih članova”, poručuju iz udruga.

Da su obiteljski i mali hoteli jedan od ključnih segmenata hrvatskog turizma potvrđuje i činjenica da cjelogodišnjim poslovanjem jačaju destinaciju u produljuju sezonu, privlače goste veće platežne moći, a uz tradicionalna emitivna tržišta naklonjeni su im gosti iz SAD-a i dalekih tržišta. U Hrvatskoj ih je oko 400, a njih dvjestotinjak članovi su Nacionalne udruge obiteljskih i malih hotela.

Preporučujemo

Novosti

Svjetsko tržište aplikacija za mobilne uređaje iz godine u godinu rapidno raste. Do 2014. godine predviđa se kako će dosegnuti nevjerojatnih 58 milijardi dolara.

Izdvojeno

Kratice su u poslovnom svijetu postale dio svakodnevne komunikacije, a engleske skraćenice gotovo su u potpunosti zamijenile nekadašenje nazive kojima smo se koristili prije...

Financije

Većini ljudi primamljiva je pomisao da iz svog naslonjača mogu pratiti tržište, ulagati i, naravno, zarađivati.

Izdvojeno

Malo čiji sandučić elektronske pošte ne krije barem jednu odbijenicu poslanu nakon testiranja ili razgovora za posao.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.