Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Povratak u novo „normalno“ – Restart Businessa

Na valu pandemije ni Adria Business Network timu nije preostalo ništa drugo nego da presele svoj događaj iz offline verzije na online platformu te se putem Zooma povežu sa svojim pratiteljima.

Na valu pandemije ni Adria Business Network timu nije preostalo ništa drugo nego da presele svoj događaj iz offline verzije na online platformu te se putem Zooma povežu sa svojim pratiteljima. Tako je na prvom online događaju gost bio Dejan Nemčić, profesor geografije i pokretača drugačijeg načina učenja geografije kroz projekt “Uživo sa svih kontinenata” u suradnji s hrvatskim iseljenicima, dok je na drugom događaju gost bio Hrvoje Bujas  predsjednik i suosnivač UGP-a / Udruge Glas Poduzetnika, poduzetnik, suvlasnik tvrtki Pravi Klik doo i Siguran Klik doo te poznatiji po brendovima – Crno Jaje, GoHome i Osiguraj.me.

U susret trećem online druženju koje će se održati putem platforme Zoom 14.5.2020. u 18 sati, u organizaciji poduzetnica Željke Barišić, vlasnice Forca Digital Agency i Kristine Krstinić, vlasnice MIKRIS Project Managementa, pozivamo vas da nam se pridružite te sudjelujete u raspravi. Naša tema ovog puta bit će Povratak u novo „normalno“ – Restart Businessa, a naš gost, ravnatelj Poliklinike Bagatin, Ognjen Bagatin.

Predviđeno trajanje događaja je 90 minuta, gost će održati predavanje u trajanju od 40 minuta, a potom ćete se imati priliku uključiti u raspravu.

Sudjelovanje na događaju je besplatno, a prijave su putem linka: https://us02web.zoom.us/j/84603520081?pwd=T2R5bUNzRSt6QTdkRW9kUzhvS1N4UT09 (Meeting ID: 846 0352 0081, Password: 010576)

Generalni pokrovitelji dogđaja su Poliklinika Bagatin, Kreativ info te Kongresni centar FORUM Zagreb.

Srebrni sponzor je FINA – Financijska agencija.

Pratiti nas možete putem službene Facebook i Instagram stranice Adria Business Network, istoimenog YouTube kanala te na web stranicama www.forcadigitalagency.com & www.mikris.eu

Pročitajte još:

Edukacija

Pozivamo vas na online Adria Business Network #5 koji će se održati putem platforme Zoom 24.6.2020. u 18 sati, u organizaciji poduzetnica Željke Barišić,...

Lifestyle

Pozivamo vas na peti Adria Business Network, u organizaciji poduzetnica Željke Barišić i Kristine Krstinić koji će se održati 4.3.2020. u 18 sati u...

Lifestyle

U prostorima Kongresnog centra FORUM održan je četvrti Adria Business Network u organizaciji poduzetnica Željke Barišić i Kristine Krstinić.

Edukacija

Pozivamo vas na četvrti Adria Business Network, u organizaciji poduzetnica Željke Barišić i Kristine Krstinić koji će se održati 5.2.2020. u 18 sati u...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.