Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Poziv na besplatnu radionicu: Akademija za industrijski razvoj

HGK organizira besplatnu radionicu za sve one koji žele povećati konkurentnost na tržištu, potaknuti stvaranje inovacija i internacionalizirati svoje poslovanje.

Hrvatska gospodarska komora 14. i 15. lipnja 2021. organizira besplatnu, dvodnevnu online radionicu pod nazivom Akademija za industrijski razvoj (AIR). Radionica je namijenjena poduzetnicima koji žele povećati svoju konkurentnost na tržištu, potaknuti stvaranje inovacija i internacionalizirati svoje poslovanje.

Izlaganja će održati certificirani predavači, educirani na treningu trenera u organizaciji Svjetske banke. U sklopu radionice poduzetnici će se imati prilike informirati o nizu aktualnih tema, važnih za poslovanju u suvremenim uvjetima te za podizanje konkurentnosti, poput globalnih lanaca vrijednosti (GLV), digitalne transformacije, klaster inicijativa i inovacijskih klastera te mogućnosti njihova financiranja iz EU fondova, prava intelektualnog vlasništva, komercijalne arbitraže, internacionalizacije poslovanja i transfera tehnologije.

Radionica se provodi u okviru Strateškog projekta za podršku inicijativa klastera konkurentnosti, financiranog iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova, na kojem Hrvatska gospodarska komora sudjeluje kao partner, a čiji je nositelj Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja.

Pored upoznavanja s navedenim temama i novitetima u okviru njih, polaznici će imati priliku za postavljanje pitanja predavačima u okviru tema izlaganja, uključiti se u raspravu i komentirati strateški i zakonodavni okvir koji regulira određeno područje.

Radionica će biti održana na platformi MS Teams. Prijaviti se možete do 13. lipnja, a više o programu i predavačima te samu prijavu možete pronaći OVDJE.

Više o Strateškoom projektu za podršku inicijativa klastera konkurentnosti možete pronaći na poveznici.

Preporučujemo

Lifestyle

Iako brojevi variraju od situacije do situacije neupitno je da je govor tijela u prenošenju poruke jako bitan.

Lifestyle

Dulum zemlje, prva sezona dokumentarne serije u četiri nastavka, priča o izazovima i uspjehu hrvatskih “poljoprivrednika vizionara”.

Lifestyle

Samopouzdanje, kao i većina drugih vještina, može se naučiti i bitno poboljšati.

Upravljanje biznisom

Upravo su vam dali novi projekt i nemate ni najblažu ideju kako ćete ga napraviti na vrijeme. A naravno, ne dolazi u obzir da...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.