Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Financije

Pravilnim postavljanjem stvari po kući i uredu možete utjecati na veću zaradu novca?

Poanta je u tome da u svom domu i životu stvorite uvjete za neometano strujanje životne energije, a samim tim ćete osigurati sigurnost i blagostanje.

Zvuči nam posve nevjerojatno da pravilnim postavljanjem stvari po kući i uredu možete utjecati na veću zaradu novca – ali prema Feng shui-ju to je vrlo važno!

Svakodnevno vidite i dotičete stvari čija energija, sa onom koju nosite u sebi, može učiniti čuda. Feng shui je drevna tehnika koja se bavi protokom energija na različitim područjima, a za svako životno područje ima određena pravila. Ako ta pravila poštujete i pridržavate ih se, puno jednostavnije ćete ostvariti željeno.

Kad bolje razmislite – i novac predstavlja vrstu energije, često (ne uvijek) donosi dobro raspoloženje te čini ljude zadovoljnijima. Poanta je u tome da u svom domu i životu stvorite uvjete za neometano strujanje životne energije, a samim tim ćete osigurati sigurnost i blagostanje.

Donosimo šest važnih Feng shui savjeta koji će vam osigurati veći priliv novca u vaš dom.

1. Popravite sve pokvareno: posebno slavine i krov ako prokišnjava

Voda po feng shui učenju može označavati dvije stvari: novac i emocije. Zašto baš te dvije stvari? Pa jednostavno: voda teče, a novac i emocije su vrsta energije koja, opet, kao i voda, ima svoj tok.

Popravite slavine ako iz njih curi voda. Ili krov koji prokišnjava. Popravljajući stvari u svom domu, popravljate svoj život.

2. Zatvorite poklopac na wc školjci

Toalet predstavlja velikog “potrošača” pozitivne energije. Voda iz slavine otječe u odvod, a i puštanjem vode u wc školjku također trošite znatne izvore energije. Savjetuju nam da spustimo poklopac na wc školjki kako bi spriječili da energija ode.

I bilo bi dobro kada bi na cijev iza školjke zavezali crvenu mašnu, koja će, po Feng shui pravilima, zaštititi financije. Čudno? Da!

3. Uredite ulazna vrata

Vrlo je važno da ulazna vrata odišu dobrodošlicom. Uklonite sve nepotrebne stvari (smeće, obuću..), jer će one zakrčiti put pozitivnoj energiji. Vodite računa da je zvono na vratima u funkciji, kako biste čuli kada poslovna prilika pozvoni na vrata.

Adresa i broj kuće (ili stana) moraju biti lako uočljivi, kako bi energija brzo pronašla put do vašeg doma.

4. Razmislite o simbolima

Kada prođete kroz ulazna vrata, što vam se nalazi na lijevoj strani prostorije u kojoj se nalazite? Po starom tibetanskom učenju, upravo taj dio vašeg doma predstavlja dio vrlo važan za novac. Što se tu nalazi? Jesu li stvari uredno složene ili u potpunom kaosu? Ako je sve nabacano i neorganizirano, moguće je i da su vaše financije u istom takvom kaosu. Je li u tom dijelu kućna biljka koja brzo napreduje i oduševljava mirisom? Onda očekujte da će i vaše financije isto tako napredovati.

Da bi energija te priliv novca bili što veći i sigurniji, na zidove stavite slike prirode, drveća, vodopada, jedrenjaka, rijeke ili možda konja u galopu. Svaka ova slika simbolizira slobodu te priziva pozitivnu energiju u vaš dom.

5. Redovno održavajte peć na drva (kamin)

Po Feng shui učenju, peć na drva simbolizira obilje i bogatstvo. Vodite računa da je uvijek čista i da redovno održavate dimnjak. Tako ćete otvorit ćete put energiji koja će omogućiti stvaranje više poslovnih prilika, a samim tim i zaradu.

6. Naučite cijeniti novac

Nakon što ste uradili prethodnih pet koraka, vrijeme je da se “pozabavite” vlastitim odnosom prema novcu. Možda još od djetinjstva imate iskrivljenu sliku o novcu i bogatim ljudima. Možda mislite da su nemoralni, tašti i da su novac stekli na pogrešan način. Vrijeme je da promijenite mišljenje.

Počnite gledati na novac kao nagradu za dobro djelo, dobrotu, inteligenciju i za zalaganje za druge. Bez obzira da li trošili, štedjeli, dobivali ili davali novac, uvijek budite zahvalni u životu. Vaš optimizam i pozitivna energija će djelovati kao magnet za privlačenje novca.

Vrijedi pokušati, zar ne?

Izvor: minimagazin.info


Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.