Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Predavači svjetskog glasa na ovogodišnjoj OMGcommerce konferenciji

Ovoga petka će se, drugu godinu za redom, održati najveća ecommerce konferencija u regiji na čijem se popisu predavača nalaze neki od najvećih stručnjaka za internetsku trgovinu.

Ovoga petka će se, drugu godinu za redom, održati najveća ecommerce konferencija u regiji na čijem se popisu predavača nalaze neki od najvećih stručnjaka za internetsku trgovinu.

Još je samo dva dana ostalo do održavanja najveće ecommerce konferencije u regiji. Ovoga petka, 25. travnja u Kraševom Auditoriumu u Zagrebu okupit će više od tristo sudionika i tridesetak predavača iz različitih područja ecommercea, prodaje i online poslovanja. I ove godine se Netokracija, glavni organizator konferencije, potrudila u Zagreb dovesti velika imena kao što su Piotr Łagowski, predstavnik najvećeg svjetskog ecommerce akceleratora Rocket Internet i Marc Wiseler, predstavnik najuglednije svjetske internetske trgovine Magento, a Erste Banka i Nova TV po prvi puta će predstavit svoje nove proizvode.

U sklopu konferencije održat će se i panel na kojem će sudjelovati Tonino Picula, zastupnik u Europskom parlamentu koji će objasniti kako Europska unija utječe na razvoj internetske trgovine, a situaciju u Srbiji s njima će komentirati Slobodan Marković, jedan od najvećih srpskih stručnjaka za ecommerce. Tomislav Bilić iz osječkog Inchooa s Joann Johnstone iz tvrtke Zee&Co razgovarat će o razvoju modne internetske trgovine na britanskom tržištu dok će Igor Martinović iz Jeftinije.hr i njegov slovenski kolega Žiga Cerar iz Ceneje.si prezentirati istraživanje o stanju internetske trgovine u regiji.

Već spomenuti Piotr Łagowski, predstavnik firme Foodpanda koja je dio Rocket Interneta, nejvećeg svjetskog ecommerce akceleratora, otkriti će direktoru konferencije Ivanu Brezaku Brkanu na koji način Foodpanda misli osvojiti regiju. Glavni partneri konferencije odlučili su upravo na OMGcommerceu predstaviti svoje velike novitete te će Igor Strejček, direktor Direkcije upravljanja distributivnim kanalima u Erste Banci, predstaviti novi proizvod Erste Banke, a Nikica Škunca, direktor odjela Interneta Nove TV, novi projekt Nove TV.

U petak ćemo također upoznati i inovativni poljski ecommerce startup Get focus, te ekipu hrvatskog startupa Facepay koja je osmislila mobilnu aplikaciju za plaćanje svim mogućim načinima pa čak i zvukom. Jedan od predavača biti će i Jörg Sutara iz Paymilla, najnovije generacije platformi za plaćanje u Europi, inače dio velike Rocket Internet grupacije, a od Maje Bujas iz Crnog Jajeta saznat ćemo kako offline kanali utječu na online prodaju.

“Potaknuti uspjehom koji je polučila prošlogodišnja konferencija, koja je već u prvom izdanju okupila vodeće ecommerce profesionalce regije, ovogodišnji OMGcommerce okupit će još veći broj hrvatskih i regionalnih tvrtki koje kroz prodaju putem Interneta i izvoz žele uspjeti na današnjem kompetitivnom tržištu. Ulaskom Hrvatske u EU otvorena su vrata mnogih tržišta na kojima se sad domaći trgovci mogu naći – putem Interneta” izjavio je Ivan Brezak Brkan, direktor OMGcommerce konferencije i glavni urednik Netokracije.

OMGcommerce konferencija će na ovaj način povezati stručnjake za Internetsku trgovinu s onima koji žele poboljšati ecommerce startegiju svog brenda. Cilj konferencije jest potaknuti razvoj nove grane trgovine u Hrvatskoj, u skladu sa svjetskim trendovima, a glavna tema biti će kako iskoristiti pun potencijal ecommercea, uključujući i kako optimizirati web dućane, prodavati luksuzne predmete preko interneta ili stvoriti regionalnu i globalnu potrebu za svojim proizvodima.


Napisao

Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.