Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Industrija

Predsezona: Uskrsni praznici odličan prvi pokazatelj

arena pula
pixabay.com

Iako raniji Uskrs obično pokazuje lošiji početak predsezone, prvi rezultati rezervacija domaćih i stranih gostiju ipak daju razlog za slavlje. Tako turistička kompanija Uniline u odnosu na rezultate prošlogodišnjih uskršnjih praznika bilježi porast od čak 300 posto u dolascima gostiju s tržišta Azije i Pacifika. Predsezona je dobro počela.

Upiti gostiju s područja Azije započeli su već u zimi, a prve pojačane brojke mogle su se primijetiti već početkom ožujka. Za hrvatsku turističku ponudu najviše je zainteresiranih turista iz Japana, Koreje, Tajlanda i Malezije čije zanimanje posebice pobuđuju spomenici UNESCO-a.

Dodatni porast u broju rezervacija vidi se i u dolascima gostiju s područja Skandinavije i Velike Britanije, što je rezultat pojačanih promocijskih aktivnosti s kojima su u Unilineu ove godine krenuli ranije nego inače. Uz njih, tu su i tradicionalno stalni gosti iz Njemačke koje najviše privlače izleti u Istru. U Unilineu ističu da su optimistični rezultati vidljivi i u online rezervacijama. Najviše je rezervacija na području Kvarnera, a tek onda Dalmacije i Istre, gosti su pretežito s domaćeg tržišta, zatim slijede gosti s talijanskog i slovenskog tržišta. Gledajući sadašnje rezultate, možemo očekivati pozitivnu cijelu turističku godinu.


Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.