Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Predstavljanje novog sustava za nadzor platformskog rada na prvoj domaćoj konferenciji o gig ekonomiji 

Gig konferencija održava se 6. prosinca u Hotelu Zonar, a cijeli je program objavljen na službenoj web stranici, gigkonferencija.com.  

Tko su sve sudionici u gig ekonomiji i koji su trendovi u tom segmentu tržišta rada, kako je sada reguliran rad platformi, a kako će biti od 1. siječnja 2024. te koji je model zapošljavanja poželjan, teme su o kojima će se raspravljati na prvoj domaćoj Gig konferenciji u organizaciji agencije Komunikacijski laboratorij. Gig konferencija održava se 6. prosinca u Hotelu Zonar, a cijeli je program objavljen na službenoj web stranici, gigkonferencija.com 

Ekonomistica i profesorica Vedrana Pribičević uvest će sudionike u temu gig ekonomije, a o poljskom iskustvu na konferenciji će govoriti Tomasz Milosz, poduzetnik i CEO start-upa GIGLIKE, koji u Poljskoj radi na popularizaciji gig ekonomije.  

Novi informacijski sustav koji će regulirati platformski rad u Hrvatskoj u upotrebi će biti od 1.1.2024., a javnosti će ga na Gig konferenciji predstaviti Dražen Opalić, ravnatelj Uprave za rad i zaštitu na radu u Ministarstvu rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike i pomoćnik ministra.  

Očekuju nas i dvije panel diskusije na kojima će se okupiti svi sudionici u gig ekonomiji – od agregatora, predstavnika platformi, gig radnika do predstavnika akademske zajednice i javne administracije, odnosno Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike te Hrvatske udruge poslodavaca. Jedna od tema je način zapošljavanja na platformama, pod nazivom: „Platformski rad – samozaposleni ili u radnom odnosu?“, dok će se na drugom panelu pričati o tom što nas tek očekuje u ovom segmentu rada, pod nazivom: „Budućnost tržišta rada“. O trendovima na digitalnim platformama govorit će Drago Cota, general manager hrvatske podružnice Glova.  

Cijeli program pogledajte nagigkonferencija.com, a svoje ulaznice osigurajte na vrijeme OVDJE.  

Prvu hrvatsku konferenciju o gig ekonomiji pratite i na Instagramu, Facebooku i LinkedInu.   


Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.