Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Turizam

Predstavljen najluksuzniji i najljepši resort u srednjoj Dalmaciji – Molum Hotel & Residences

Smješten u središtu Dalmacije, na samoj obali pitoresknog mjesta Sv. Filip i Jakov, Molum Hotel & Residences novo je najljepše i najluksuznije mjesto za odmor, koje spaja najbolje od Mediterana.

Smješten u središtu Dalmacije, na samoj obali pitoresknog mjesta Sv. Filip i Jakov, Molum Hotel & Residences novo je najljepše i najluksuznije mjesto za odmor, koje spaja najbolje od Mediterana. Upravo takvog, zamislio ga je hrvatski poduzetnik i investitor projekta – Jako Andabak, zahvaljujući kojem je turistička ponuda Hrvatske bogatija za resort kategorije 5 zvjezdica, unutar kojeg je smješten hotel, šest objekata sa 60 luksuznih rezidencija, ispred kojih se nalazi uređena plaža, nekoliko velikih bazena, dječji bazen te igralište. Drugim riječima, u njemu se isprepliće sve što je potrebno za idealan odmor cijele obitelji – od wellnessa i SPA zone, fitness centra, restorana, barova, sadržaja za djecu pa sve do nove marine u neposrednoj blizini.

Ideja cijelog projekta je povezati dobru investiciju s bezbrižnim užitkom pa se tako već sada 60 spomenutih rezidencija nalazi na tržištu za prodaju, po modelu servisiranih rezidencija. Upravitelj Molum Hotel & Residences jamči minimalni godišnji prinos u iznosu od 4 % od kupoprodajne cijene/investicije u prve četiri godine, odnosno do kraja 2027. godine. Kao i mnogobrojne premium nekretnine u Hrvatskoj, i ove rezidencije upisane su u Regent Real estate agency, jedinstvenu agenciju fokusiranu na premium nekretnine, koja nudi cjeloviti pristup prodavateljima i kupcima nekretnina te koja se u potpunosti vodi potrebama i željama klijenata.

Rezidencije se prodaju kao etažno vlasništvo. Predmet prodaje je uređena rezidencija koja predstavlja dio Molum Hotel & Residences, koja je namijenjena turističkom iznajmljivanju te koju vlasnik može koristiti uz sve prednosti koje pruža Molum Hotel & Residences. Sve rezidencije projektirane su prema najvišim standardima kvalitete i funkcionalnosti, a krasi ih suvremeni dizajn. Opremljene su vrhunskom opremom i tehnologijama. Molum Hotel & Residences odlikuje spoj moderne arhitekture i profinjenog ambijenta, karakteristično autentičnih lokaliteta i inspirirajuće prirode, brižnih detalja te šarmantnih posebnosti koje stvaraju nezaboravne uspomene i daju uvid u jedan sasvim drugačiji način života.

Molum je mjesto gdje se spajaju različite priče – Molum nije samo mjesto dodira drevnog i suvremenog, on je mjesto povezivanja priča koje se međusobno isprepliću i nadopunjavaju – brodice i kopna, obitelji i prijatelja, zabave i smiraja, druženja i osame, putovanja i ostajanja, susreta i rastanaka, prirode i baštine, mirisa i okusa, sigurnosti luke i avanture pučine… Okružen s čak 5 reprezentativnih nacionalnih parkova te 3 parka prirode.

Rezidencije su ”utopljene” u bogatu mediteransku hortikulturu i prirodni hlad. Ispred naselja je uređena plaža prilagođena obiteljskom odmoru, a povijesni centar mjesta i novoizgrađena marina nalaze se u neposrednoj blizini, svega 5 minuta šetnje od turističkog naselja.

Lokacijski, resort je smješten idealno, u samom središtu Dalmacije, samo 25 km od Zadra i zadarske zračne luke, 50 km od Šibenika, i svega 2,5 sata vožnje od Zagreba. Trenutno je u fazi provedba građevinskih radova i uređenje cjelovitog turističkog naselja. Završetak radova i otvaranje naselja predviđeno je za srpanj 2024. godine.

Do tada, sve informacije vezane za ovu atraktivnu investiciju, dostupne su putem Regent agencije za nekretnine te web stranice www.molumrealestate.com, kao i Instagram profila Molum Hotel & Residences.

Foto: Molum Hotel & Residences


Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.