Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Predstavljen tim HNS-a [VIDEO]

Ministrica Pusić ističe kako je važnost i snaga stranke kojoj pripada upravo u sposobnosti za korištenje zdravog razuma.

Ministrica Pusić ističe kako je važnost i snaga stranke kojoj pripada upravo u sposobnosti za korištenje zdravog razuma.

Predsjednica HNS-a, prva potpredsjednica Vlade i ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić, zajedno s potpredsjednikom HNS-a i ministrom gospodarstva Ivanom Vrdoljakom i predsjednikom Središnjeg odbora HNS-a Predragom Štromarom predstavila je Tim Hrvatske narodne stranke – liberalnih demokrata

„Stalno obrazovanje i učenje o politici bit će naša zadaća, kako bismo kroz idućih deset godina mogli pomoći našoj lokalnoj zajednici pa na koncu i državi u cjelini, rekla je Pusić.

Hrvatska narodna stranka koja broji solidnih 45 000 članova predstavila je novi tim od 40 ljudi koji bi trebali biti nova okosnica stranke, između ostalog i za izbore 2016. godine.

O istinskoj važnosti politike Pusić je pak rekla: “Važna je zato što otvara prostor ljudima da utječu na živote mnogih drugih ljudi. Politika se smatra jedinom djelatnošću za koju nije potrebno ništa znati. To ne samo da nije istina, već je često puta i opasan stav“.

Dodala je i kako stalno obrazovanje i učenje o politici treba biti zadaća političara, kako bi kroz idućih deset godina mogli pomoći lokalnoj zajednici pa na koncu i državi u cjelini.

[infopunkt 7246 4]

”HNS karakterizira sposobnosti za korištenje zdravog razuma”, istaknula je. Dodala je i kako se pripremaju za korak naprijed, korak za sutra. ”Treba otvoriti prostor, treba početi na vrijeme, treba prepoznati ljude koji žele i dati im šansu. Ovo je takva prilika”, kazala je.

[infopunkt 7246 5]

HNS-ov ministar gospodarstva, Ivan Vrdoljak rekao je kako je HNS, baš kao i cijelo društvo, moglo više i bolje, no da sada imaju pred sobom razdoblje u kojem će to svakako popraviti.

[infopunkt 7246 3]

Ministrica Pusić je na novinarsko pitanje o tajmingu okupljanja te da li ono ima veze s stanjem u koaliciji te mogućim prijevremenim izborima – rekla je pak naravno da ne te kako se ne treba raditi samo pred izbore – već cijele godine.

[infopunkt 7246 6]

[infopunkt 7246 7]

Nije željela komentirati češku poruku – na hrvatsko izvlačenje oko Lex Perkovića te je dodala kako će se više znati sutra.

[infopunkt 7246 8]

Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Renata Vlahović Kruc, profesorica matematike i doktorica znanosti, jedna je od onih koja je svoja maštanja iz djetinjstva i ostvarila.

Edukacija

Klub Alpbach Hrvatska je raspisao natječaj za dodjelu stipendija za prestižni Europski Forum Alpbach.

Lifestyle

Osnivači i generalni direktori velikih tvrtki dali su nekoliko savjeta za uspješno poslovanje.

Edukacija

Visoko školstvo se slijedom pandemije našlo na ključnoj prekretnici, uvjetovanoj čimbenicima poput troškova, fleksibilnosti, digitalne transformacije i ostalih suvremenih trendova.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.