Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Predviđena je gradnja 517 stanova s prosječnom površinom od 96,9 četvornih metara

U Hrvatskoj je tijekom veljače izdano 580 odobrenja za građenje, što je 17,4 posto više u odnosu na veljaču 2013. godine, objavio je Državni zavod za statistiku.

U Hrvatskoj je tijekom veljače izdano 580 odobrenja za građenje, što je 17,4 posto više u odnosu na veljaču 2013. godine, objavio je Državni zavod za statistiku.

Vrijednost radova predviđenih odobrenjima za građenje izdanim u veljači je 1,08 milijardi kuna, dok je u istom lanjskom mjesecu iznosila 1,9 milijardi kuna.

Prema vrstama građevina, u veljači je 81 posto ili 469 odobrenja izdano za zgrade, a 19 posto ili 111 za ostale građevine.

Prema vrstama radova, na novogradnju se odnosi 74 posto ili 427 odobrenja, a 153 ili 26 posto ih je izdano za rekonstrukcije.

Po podacima DZS-a, odobrenjima za građenje izdanima u veljači predviđena je gradnja 517 stanova s prosječnom površinom od 96,9 četvornih metara. Odobrenjima izdanim u veljači prošle godine bila je predviđena gradnja 578 stanova.

Podaci za prva dva ovogodišnja mjeseca pokazuju da je u tom razdoblju u Hrvatskoj izdano 1.067 odobrenja za građenje, ili 9,2 posto više nego u istom prošlogodišnjem razdoblju. Vrijednost radova porasla je 9,8 posto, na 3,48 milijardi kuna.


Napisao

Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.